Spotify Aktie (2024) SPOT Aktie kurs

SPOT
Spotify Technology S.A.
NYSE
up arrow$330.79
$35.34
11.96%
KØB SPOTIFY AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Spotify aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Spotify
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Spotify
aktier

KØB SPOTIFY AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Spotify aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Spotify aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Spotify aktie kurs. Den live Spotify aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Spotify Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Spotify aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Spotify aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid. Du kan her se hvordan du finder ud af hvilken investeringsplatform du skal vælge.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Spotify aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Spotify aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Spotify aktier.


3. Sådan Køber du Spotify aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Spotify aktier.

Spotify aktier

For at finde Spotify aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Spotify aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af Spotify aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

Spotify aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Spotify aktier.

Læs også vores artikler om:


Historien om Spotify

Spotify blev grundlagt helt tilbage i 2006, hvor det dengang startede med at tilbyde gratis musik til deres brugere. Grundlæggerne af Spotify er Daniel EK og Martin Lorentzon som startede deres startup i Sverige.

Årsagen til deres ide v ar at de ville komme med et svar på piratproblemet som musikindustrien stod over for på daværende tidspunkt. De lancerede Spotify i 2008, hvor de lagde ud med at tilbyde en komplet musiktjeneste fuldstændig gratis, hvor de håbede på at kunderne ville opgradere deres konto mod et billigt abonnement, hvor de kunne blive komplet reklamefri.

Inden denne streamingtjeneste kom til verden, så har du måske endda selv kommet til at downloade musik på diverse fildelingssider såsom The Pirate Bay, LimeWire og Napster, som dengang var ret populært. Denne problemstilling kostede musik industrien flere millioner om året, fordi kunderne ikke betalte for at høre sangene.

Daniel sagde offentligt til medierne i 2010 at han ikke troede på at man kunne lovgive sig mod piratkopiering, så den eneste måde at løse problemet på, var ved at skabe en service, som var bedre end piratkopiering, hvor man samtidigt kan kompensere musik industrien.

Dengang så havde Daniel også en lille fornemmelse af at hans streamingtjeneste at hans streamingtjeneste ville blive milliarder værd.

Der er løbende kommet konkurrenter til, hvor store spillere som Apple, Amazon og Google også udvikler deres tjenester, men Spotify er forsat førende og i konstant udvikling. Spotify har i dag mere end 2900 ansatte med en omsætning årligt på over 7.8 milliarder dollars.

Bør man købe Spotify aktier?

Spotify er en utrolig spændende virksomhed som er i rivende udvikling. De har i den seneste tid øget deres annoncesalg samt får konstant får flere brugere. Med deres 356 millioner brugere, og 158 millioner betalende brugere, så har de en kæmpe forretning og med rig mulighed for at skabe store overskud, hvilket de endnu ikke er begyndt at gøre. Derfor er Spotify aktier utroligt spændende som investor, hvis du tror på at de kan forsætte deres massive vækst og skabe et overskud ud af deres kæmpe omsætning.

Læs også vores artikel om investering i aktier for begyndere.

KØB SPOTIFY AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (SPOT) Spotify aktie?

Du kan købe en Spotify aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Spotify aktier her)

Hvad er kursen på Spotify aktier nu?

Kursen på Spotify aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Spotify aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Spotify aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen