NIO Aktier (2024) NIO Aktie kurs

NIO
NIO Inc.
NYSE
down arrow$5.24
$0.01
0.19%
KØB NIO AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb NIO aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”NIO
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du NIO
aktier

KØB NIO AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Nio aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE NIO aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste NIO aktie kurs. Den live NIO aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for NIO Aktier igennem en længere periode.

Køb din første NIO aktie trin for trin

Det er nemt at investere i NIO aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe NIO aktier.

Du kan også læse vores fulde guide omkring at lære at handle med aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe NIO aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine NIO aktier.


3. Sådan Køber du NIO aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine NIO aktier.

NIO aktier

For at finde Nio aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din NIO aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af NIO aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

nio aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første NIO aktie aktier.

Læs også vores andre artikler om:


Historien om NIO

Nio Blev grundlagt tilbage i 2014, og virksomheden producere elektroniske selvkørende køretøjer. Nio har fået investeringer fra nogle helt store kinesiske investorer, samt store virksomheder såsom Lenovo, TPG og Baidu. Derudover så arbejder Nio også med batteribyttestationer, hvor de i 2018 lancerede deres første batteribyttestation.

Nio skaffede i 2018 også 1 Milliard dollars i investering, til yderligere udvikling af virksomheden, og der er ingen tvivl om at de forsøger at tage kampen op imod store virksomheder der producere el-biler såsom f.eks. Tesla.

Det er dog vigtigt at bemærke at virksomheden ikke levere overskud endnu og stadig udvikler deres selvkørende el-biler som også har gjort at ejerne af Nio har måtte til lommerne over et par gange, for at holde hånden under virksomheden, sidst i 2019 hvor Nio dog har vendt skuden og har fået yderligere økonomisk indsprøjtning af den kinesiske by Hefei på hele 6.5 milliarder kroner, for igen at komme helt op på fode igen.

Nio har forsat fuld gang i udviklingen af deres selvkørende el-biler og omsætter for over 2.4 milliarder dollars, hvilket fortæller lidt om hvilken størrelse af virksomhed vi snakker her. Med de store tech-investorer i ryggen så bliver det spændende at se hvad fremtiden bringer for Nio

Bør man købe NIO aktier?

Det er svært at svare på om du skal købe Nio aktier, men det er vigtigt at du sætter dig grundigt ind i virksomheden og dens økonomi inden du vælger at købe Nio aktier. For mens flere eksperter sætter høje kursmål, så er det en volatil aktie, som både kan stige rigtig kraftigt, men også falde hvis der kommer dårlige nyheder, eller hvis salget af deres nye selvkørende el-biler skuffer. Men mange satser på at el-biler bliver fremtidens favoritbil, men hvor længe skal man som investor vente afhænger af risikovilligheden for din aktiestrategi.

En ting er sikkert, og det er at det bliver spændende at se om Nio kommer til at skubbe Tesla af tronen som den førende el-bil i fremtiden.

Se også vores guide med køb og salg af aktier

KØB NIO AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (NIO) NIO aktie?

Du kan købe en NIO aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe NIO aktier her)

Hvad er kursen på NIO aktier nu?

Kursen på NIO aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe NIO aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om NIO aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen