Starbucks Aktier (2024) SBUX Aktie kurs

SBUX
Starbucks Corporation
NasdaqGS
up arrow$80.72
$3.00
3.86%
KØB STARBUCKS AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Starbucks aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Starbucks
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Starbucks
aktier

KØB STARBUCKS AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Starbucks aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Starbucks aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Starbucks aktie kurs. Den live Starbucks aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Starbucks Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Starbucks aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Starbucks aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Starbucks aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Starbucks aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform når du skal købe amerikanske aktier. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Starbucks aktier.


3. Sådan Køber du Starbucks aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Starbucks aktier.

Starbucks aktier

For at finde Starbucks aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Starbucks aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af Starbucks aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

starbucks aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Starbucks aktie aktier.

Læs også vores artikler om:


Historien om Starbucks

Starbucks blev grundlagt tilbage i 1971, som oprindeligt blot var en enkelt butik i Seattle. Målet var at servere noget af verdens bedste kaffe brygget på nyristede og hele kaffebønner, fra den smalle lille butik. Årsagen til at Starbucks fik navnet, var fra romanen Moby Dick, som kunne lede tankerne hen på det åbne hav og også de første kaffehandlers søfarertradtioner på én gang.

I år 1981 satte Howard Schultz fødderne i en Starbucks butik og her blev han vild med Starbucks fra første øjeblik, hvor han fik en tår af deres Sumatra kaffe. Han startede året efter og blev senere direktør og bestyrelsesformand.

I 1983 valgte Howard at rejse til Italien, hvor han blev vild med kaffebarerne i Italien, og ville derfor tage kaffeoplevelsen fra Italien med hjem til USA. Her ville han skabe et rum hvor man kunne mødes og snakke med hinanden. Han forlod dog Starbucks i en kort periode, for at starte sin egen kaffebarer, men rendte retur i 1987, hvor han købte Starbucks med hjælp fra investorer.

I 1996 begyndte Starbucks at åbne butikker udenfor Nord Amerika, og kort efter blev Starbucks den største kaffehuskæde i hele verden.

I dag har Starbucks mere end 349.000 ansatte fordelt ud på mere end 33.000 butikker verden over, med et mål om at være oppe på mere end 55.000 butikker i 2030, hvor de fokusere på at få flere af deres butikker på handelsstrøg og i shoppingcentre.

Bør man købe Starbucks aktier?

Starbucks er en utroligt spændende virksomhed som er kendt for at sælge et helt simpelt produkt, nemlig kaffe, og har lavet en kæmpe forretning på det. Deres Starbucks aktier har også haft en massiv vækst og deres Starbucks aktie kurs er steget radikalt siden deres børsnotering. Derudover så er Starbucks aktier også udbytteaktier, hvilket for mange investorer er et plus, da det kan signalisere at virksomheden er økonomisk stærk nok til at dele ud af sit overskud med aktionærerne.

Hvis Starbucks kan nå deres mål op at gå fra 33.000 til 55.000 butikker, så kan Starbucks aktier blive rigtigt spændende at følge for investorerne, så det bliver spændende at se hvad fremtiden bringer.

Læs også vores artikel med aktier for begyndere.

KØB STARBUCKS AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (SBUX) Starbucks aktie?

Du kan købe en Starbucks aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Starbucks aktier her)

Hvad er kursen på Starbucks aktier nu?

Kursen på Starbucks aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Starbucks aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Starbucks aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen