Clover Health Aktie (2024) CLOV Aktie kurs

CLOV
Clover Health Investments, Corp
NasdaqGS
down arrow$1.11
$0.04
3.48%
KØB CLOVER HEALTH AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Clover Health aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Clover Health
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Clover Health
aktier

KØB CLOVER HEALTH AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Clover Health aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Clover Health kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Clover Health aktie kurs. Den live Clover Health aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Clover Health Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Clover Health aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Clover Health aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Clover Health aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Clover Health aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Clover Health aktier.

3. Sådan Køber du Clover Health aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Clover Health aktier.

clover health aktier

For at finde Clover Health aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Clover Health aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.

4. Køb af Clover Health aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

clover health aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Clover Health aktier.

Historien om Clover Health

Virksomheden Clover Health blev grundlagt i 2014 af Kris Gale og Vivek Garipalli, med formål er at bruge deres datanalyser til at forbedre forbyggende pleje. Her vil Clover Health forbedre sundhedsforsikringen for seniorer og give kunder som bruger private behandlingsmuligheder en billigere mulighed for behandling. Virksomhedens teknologi kan genkende når patienter har behov for medicinsk behandling, og kan derefter gribe ind i deres pleje med deres eget team af sygeplejersker og socialrådgivere, som på den måde vil spare både medlemmer og forsikringsselskabet for penge.

I de senere år har Clover Health fået nogle massive investeringer og finansieringsrunder, så de har fået mulighed for at opskalere deres teknologi- og datavidenskabelige platforme, som også giver dem muligheden for at ekspandere til nye markeder.

Clover Health blev børsnoteret i 2020, og har haft en svingende aktiekurs efter børsnoteringen.

Clover Health har dog skabt nogle utroligt spændende produkter såsom deres Clover Assistant, som tilbyder plejeanbefalinger til læger, og advarer dem om medicinske hændelser såsom hvis en patient har eller ikke har hentet sin recept. De anvender ”machinelearning” som giver anbefalinger til plejepersonale. De er forsat i en vækst, og har fået massive investeringer både fra deres børsnotering og fra forskellige investeringer og er derfor forsat i vækstfasen.

Bør man købe Clover Health aktier?

Om du bør købe Clover health aktier afhænger på om de passer ind i din risikoprofil. Der er ingen der kan forudsige fremtiden, men mange mener at machinelearning kommer til at spille en stor rolle indenfor medicinalindustrien, og her er Clover Health spændende at følge. De har som tidligere nævnt fået en masse investeringer, som giver dem bedre muligheder for at udvikle deres softwareplatform og påbegynde nye teknologier som er til gavn for plejepersonale, hvilket både betyder besparelser i sundhedsvæsnet, men forhåbentligt også betyder en bedre behandling af patienterne. Så vi anbefaler dig at lave din egen research af Clover Health, for at sikre at de passer ind i din risikoprofil. Men de har gang i nogle utroligt spændende projekter som, hvis de lykkes, kan revolutionere sundhedsvæsnet på flere områder.

Læs også vores artikel om at købe aktier.

KØB CLOVER HEALTH AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (CLOV) Clover Health aktie?

Du kan købe en Clover Health aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Clover Health aktier her)

Hvad er kursen på Clover Health aktier nu?

Kursen på Clover Health aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Clover Health aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Clover Health aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen