ASOS Aktie (2024) ASC Aktie kurs

ASC.L
ASOS PLC ORD 3.5P
LSE
up arrow359,00 DKK
2,80 DKK
0,79%
KØB ASOS AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb ASOS aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”ASOS
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du ASOS
aktier

KØB ASOS AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

ASOS aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE ASOS aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste ASOS aktie kurs. Den live ASOS aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for ASOS Aktier igennem en længere periode.

Køb din første ASOS aktie trin for trin

Det er nemt at investere i ASOS aktier, for så snart du har fundet den rette investeringsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe ASOS aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe ASOS aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine ASOS aktier.

3. Sådan Køber du ASOS aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine ASOS aktier.

ASOS AKTIER

For at finde ASOS aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din ASOS aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.

4. Køb af ASOS aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

ASOS AKTIE

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første ASOS aktier.

Historien om ASOS

ASOS blev grundlagt i år 2000 af grundlæggerne Nick Robertson, Andrew Regan, Quentin Griffiths og Deborah Thorpe, og allerede året efter i 2001 blev virksomheden børsnoteret.

I 2004 kunne virksomheden rapportere om at de havde leveret deres første overskud, og i første halvår blev deres salg næsten fordoblet. Det var også i år 2004 at de lancerede deres eget tøjmærke for dametøj.

I 2008 lancerede ASOS deres første tøjmærke til børn på deres website, men grundet massiv konkurrence valgte de allerede 2 år senere i 2010 at trække sig ud af børnetøjsmarkedet for at fokusere på deres kerneforretning, som var modetøj til unge voksne.

I de efterfølgende år vækstede ASOS massivt, hvor deres fokus har været en global ekspansion, hvor de bl.a. i 2019 informerede alle deres kunder på en e-mail om at de ønskede at ændre deres returneringspolitik, grundet deres interne undersøgelser viste sig at kunderne kunne manipulere deres nemme returprocess.

ASOS har i de senere år opkøbt en lang række tøjmærker for at styrke deres position som en af de førende forhandlere af tøj online.

Bør man købe ASOS aktier?

ASOS er en kæmpe spiller indenfor salg af modetøj på nettet, og der er ingen tvivl om at de har haft en vild vækstrejse igennem årene. Men ASOS er også i en hård branche, med en massiv konkurrence, som de f.eks. også valgte at tage til efterretning ved at trække deres børnetøjsbrand tilbage. ASOS aktier kan potentielt blive en rigtig god investering, hvis de forsætter med at lave strategiske opkøb af stærke tøjbrands og forsat lave overskud på deres investeringer. Men du bør lave din egen research inden du køber ASOS aktier, da der naturligvis medfølger en højere risiko ved aktien med et potentielt højere afkast også.

Du kan også se vores opdaterede liste med de nye børsnoteringer.

KØB ASOS AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (ASC) Asos aktie?

Du kan købe en Asos aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Asos aktier her)

Hvad er kursen på Asos aktier nu?

Kursen på Asos skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Asos aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Asos aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen