DSV Aktier (2024) DSV Aktie kurs

DSV.CO
DSV A/S
Copenhagen
up arrow1.053,50 DKK
10,00 DKK
0,96%
KØB DSV AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb DSV aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”DSV aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du DSV aktier

KØB DSV AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

DSV aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE DSV aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste DSV aktie kurs. Den live DSV aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for DSV Aktier igennem en længere periode.

Køb din første DSV aktie trin for trin

Det er nemt at investere i DSV aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe DSV aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe DSV aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine DSV aktier.

3. Sådan Køber du DSV aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine DSV aktier.

DSV aktier

For at finde DSV aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din DSV aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.

4. Køb af DSV aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

DSV aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Køb aktier online så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første DSV aktier.

Læs også vores andre artikler omkring:

Historien om DSV

DSV blev stiftet tilbage i 1976 af 9 selvstændige vognmænd. DSV står for ”De sammensluttede vognmænd” som var 9 vognmænd som ville slå sig sammen i ét samlet selskab. DSV blev børsnoteret i 1987 og oplevede en massiv vækst. DSV har løbende opkøbt en lang række transportvirksomheder, hvor de f.eks. i 1997 opkøbte Samson Transport Co. A/S, i 2000 fortog et opkøb af DFDS Dan Transport A/S og de har generelt lavede en hel masse opkøb igennem årene.

I 2001 opdelte DSV deres aktiviteter i 4 forskellige divisioner, DSV Road, DSV Logistik, DSV Air & Sea og DSV miljø. I 2003 så skiftede moderselskabet sit navn til DSV A/S, mens der siden 2004 har været 3 divisioner, Road, Air & Sea samt Solutions, mens de forsat opkøber yderligere opkøb.

I 2019 opkøbte DSV selskabet Panalpina, hvilket DSV A/S fik tilføjet i deres navn, så det nu hedder DSV Panalpina A/S, mens de andre selskaber de ejer forsat hedder DSV.

Bør man købe DSV aktier?

DSV aktier er nogle af de mest populære danske aktier, som også ligger på det danske OMX C25 indeks. DSV har igennem mange år haft en massiv vækst og er blandt de førende indenfor transport og logistik i hele verden. De har år efter år leveret massive overskud, hvilket naturligvis er noget som mange investorer ser som positivt.

DSV aktier har også haft en stor stigning i de senere år og ligger også i toppen af det danske C25 indeks. Vi kommer i samfundet verden over aldrig til at kunne undvære transport og logistik, så hvis DSV kan forsætte deres fremtrædende position som de førende indenfor deres felt, så kan DSV blive spændende for deres investorer.

KØB DSV AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (DSV) DSV aktie?

Du kan købe en DSV aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe DSV aktier her)

Hvad er kursen på DSV aktier nu?

Kursen på DSV aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe DSV aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om DSV aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen