A.P. Møller Mærsk Aktier (2024) MAERSK Aktie kurs

MAERSK-B.CO
A.P. Møller - Mærsk B A/S
Copenhagen
up arrow9.856,00 DKK
58,00 DKK
0,59%
KØB A.P. MØLLER MÆRSK AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb A.P. Møller Mærsk aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”A.P. Møller Mærsk
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du A.P. Møller Mærsk
aktier

KØB A.P. MØLLER MÆRSK AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

A.P. Møller Mærsk aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE A.P. Møller Mærsk aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste A.P. Møller Mærsk aktie kurs. Den live A.P. Møller Mærsk aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for A.P. Møller Mærsk Aktier igennem en længere periode.

Køb din første A.P. Møller Mærsk aktie trin for trin

Det er nemt at investere i A.P. Møller Mærsk aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe A.P. Møller Mærsk aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe A.P. Møller Mærsk aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb og salg af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine A.P. Møller Mærsk aktier.

3. Sådan Køber du A.P. Møller Mærsk aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine A.P. Møller Mærsk aktier.

A.P. MØLLER MÆRSK AKTIER

For at finde A.P. Møller Mærsk aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din A.P. Møller Mærsk aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.

4. Køb af A.P. Møller Mærsk aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

A.P. MØLLER MÆRSK AKTIE

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første A.P. Møller Mærsk aktier.

Se også vores artikler om:

Aktiekurs mærsk a – Mærsk a aktiekurs

Hvis du vil se den live aktiekurs mærsk a, så har vi den også med i denne artikel. Men normalt så er mærsk a aktiekurs ikke den folk søger mest efter, men eftersom du vælger at gennemgå denne artikel, så kan du lige så godt finde de mærsk aktiekurs muligheder der findes derude i samme artikel.

Når du skal finde den A.P. Møller-mærsk aktie du vil investere i, så vil det derfor typisk være A.P. Møller-mærsk aktie B du vil læse om. Mærsk aktiekurs har igennem årene skiftet meget op og ned, og der er ingen tvivl om at ap møller mærsk aktie længe har været en af de mest kendte aktier i det danske indeks.

Historien om A.P. Møller Mærsk

A.P Møller Mærsk blev stiftet helt tilbage i 1904 af Peter Mærsk og hans søn Arnold Peter Møller. Virksomheden blev oprindeligt oprettet med navnet A/S Dampskibsselskabet Svendborg. I 1912 oprettede A.P. Møller Dampskibsselskabet af 1912 A/S og i 1928 oprettede de yderligere to selskaber og så var virksomheden i fuld gang.

Ledelsen af virksomheden var fra dag. 1 A.P Møller som fik byggede virksomheden op helt fra grunden. I 1965 overtog hans søn, nemlig Mærsk Mc-Kinney Møller, som fik sat yderligere fut under sejlene, og så kom der virkeligt vækst i virksomheden. Efter en årrække i 1993 så overtog skibsrederen Jess Søderberg ledelsen i koncernen, som var den første udenfor familien som skulle stå for ledelsen.

I 2003 valgte Mærsk Mc-Kinney Møller at fratræde sin formandsstilling i bestyrelsen, hvor den nye formand blev den administrerende direktør forTopDanmark, nemlig Michael Pram Rasmussem, men efter uenigheder om strategien i virksomheden og ledelsen, mellem Mærsk Mc-Kinney Møller og en del af den øverste ledelse, så forlod Jess Søderberg samt to andre skibsredere virksomheden tilbage i 2007. Derefter overtog direktøren for Carlsberg direktørposten, Nils Smedegaard Andersen. Han stoppede dog i 2016 og erstattet med Søren Skou.

A.P. Møller Mærsk er til stede i mere end 130 lande, og er Danmarks største virksomhed, med over 80.000 ansatte.

Bør man købe A.P. Møller Mærsk aktier?

A.P. Møller mærsk aktier har to forskellige aktieklasser, nemlig A-aktier og B-aktier. Forskellen på A-aktier og B-Aktierne er at A-aktierne har en større stemmekraft end B-aktierne.

Hvis man køber A.P. Møller Mærsk aktier, så er der ingen tvivl om at man køber aktier i en enorm virksomhed. De har i de senere år skåret en del af deres dårlige forretninger fra, da det er blevet sværere fra tjene penge grundet voksende konkurrence på markedet. Men Mærsk tjener stadig utroligt mange penge, og er begyndt at investere mere i fremtiden, hvilket gør det utroligt spændende at følge deres A.P. Møller Mærsk aktier.

Du kan også læse vores artikel omkring aktiehandel for begyndere.

KØB A.P. MØLLER MÆRSK AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (MAERSK) A.P. Møller Mærsk aktie?

Du kan købe en A.P. Møller Mærsk aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe A.P. Møller Mærsk aktier her)

Hvad er kursen på A.P. Møller Mærsk aktier nu?

Kursen på A.P. Møller Mærsk aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe A.P. Møller Mærsk aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om A.P. Møller Mærsk aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen