Deliveroo Aktier (2024) ROO Aktie kurs

ROO.L
DELIVEROO PLC ORD 0.5P
LSE
up arrow130,30 DKK
0,3000 DKK
0,23%
KØB DELIVEROO AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Deliveroo aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Deliveroo aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Deliveroo aktier

KØB DELIVEROO AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Deliveroo aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Deliveroo aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Deliveroo aktie kurs. Den live Deliveroo aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Deliveroo Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Deliveroo aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Deliveroo aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Deliveroo aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Deliveroo aktier, så skal du finde den rigtige investeringsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Deliveroo aktier.

3. Sådan Køber du Deliveroo aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Deliveroo aktier.

deliveroo aktier

For at finde Deliveroo aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Deliveroo aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.

4. Køb af Deliveroo aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

deliveroo aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Deliveroo aktier.

Læs også vores artikler om:

Historien om Deliveroo

Deliveroo er en virksomhed stiftet af Roofoods Ltd, som er et relativt nyt madleveringsfirma som minder meget om Wolt, Just Eat og lignende madleveringsfirmaer. Det blev grundlagt i 2013 af William Shu og Greg Orlowski i England. Virksomheden tjener penge på at skabe salg til resturanter og take-away’s og få en provision for salgene.

Deliveroo er til stede i en lang række byer og lande efter meget kort tid, på trods af at de blev lanceret i 2013. De er det 3 største madleveringsfirma i verden, efter henholdsvis Just Eat og Uber Eats.

Deliveroo har indgået samarbejde med en lang række restauranter, og størstedelen af disse restauranter har et eksklusivt samarbejde med Deliveroo.

Deliveroo indgik i år 2016 et samarbejde med Heineken, hvor de levere deres Heineken øl samt Cider i England. I 2017 udmeldte Deliveroo at de ville skabe en mase nye jobs i England samtidigt med at de åbnede et nyt kontor samme år.

I de efterfølgende år har de vækstet voldsomt, og er i dag på mere end 2500 medarbejdere, mens de forsætter deres vækst.

Bør man købe Deliveroo aktier?

Deliveroo aktier er utroligt interessante at følge, men det er dog værd at nævne at Deliveroo på trods af den store vækst og en omsætning på mere end 4 Millarder kroner om året, så laver de ikke overskud endnu. Derfor skal du være forberedt på at der kan gå lang tid før at virksomheden tjener penge, hvilket helt sikkert vil afspejle sig i aktiekursen.

Der er flere og flere der fortrækker at få udbragt mad, og hvis Deliveroo kan være med til at innovere måden at få bragt mad ud på, og hvis de derudover opnår endnu flere markedsandele samt begynder at lave overskud, så kan Deliveroo aktier blive en rigtig god investering.

Læs også vores guide til køb og salg af aktier.

KØB DELIVEROO AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (ROO) Deliveroo aktie?

Du kan købe en Deliveroo aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Deliveroo aktier her)

Hvad er kursen på Deliveroo aktier nu?

Kursen på Deliveroo aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Deliveroo aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Deliveroo aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen