Pandora Aktier (2024) PNDORA Aktie kurs

PNDORA.CO
Pandora A/S
Copenhagen
up arrow1.050,50 DKK
1,0000 DKK
0,10%
KØB PANDORA AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Pandora aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Pandora
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Pandora
aktier

KØB PANDORA AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Pandora aktier Kurs 2024[Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Pandora aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Pandora aktie kurs. Den live Pandora aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Pandora Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Pandora aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Pandora aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Pandora aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Pandora aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Pandora aktier.


3. Sådan Køber du Pandora aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Pandora aktier.

pandora aktier

For at finde Pandora aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Pandora aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af Pandora aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

pandora aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Pandora aktie aktier.

Læs også vores artikler omkring:


Historien om Pandora

Pandora blev grundlagt i 1982 af det tidligere ægtepar Per og Winnie Enevoldsen. Per er en guldsmed og de begyndte på deres smykkeeventyr tilbage i 1979 hvor de købte en guldsmedsforretning i København. Pandora blev stiftet i forbindelse med at de importerede smykker fra Thailand i 1982. De lagde ud med at sælge deres smykker til andre smykkeforretninger og guldsmede og i 1989 begyndte de selv at stå for at få produceret deres helt egne designs i Thailand.

I år 2000 lancere Pandora deres yderst velkendte charmarmbåndskoncept, som gav kvinder mulighed for at skabe deres egne og unikke armbånd hvor de kunne pynte dem med alt lige fra minder fra deres liv til milepæle. Få år senere så åbnede de deres helt eget produktionsanlæg i 2005 og i 2006 valgte de at åbne deres helt egen konceptbutik i Tyskland, som der efterfølgende er blevet åbnet mere end 2700 af rundt i hele verden.

I 2008 blev 60% af Pandora købt af kapitalfonden Axcel og i 2010 blev Pandora børsnoteret som en af de mest omtalte danske aktier, mens Per Enevoldsen trådte ud af bestyrelsen på samme tid. Deres børnotering var blæst op til at skulle blive den bedste børsnotering i Europa. Lige efter Pandoras børsnotering steg Pandoras aktie kurs voldsomt. Men efter børsnoteringen tabte Pandora over 80% af sin markedsværdi grundet de høje forventninger og kom helt ned til under 40 Kr. pr. aktie.

Årene efter er salget af Pandoras produkter steget og de omsætter idag for mere end 19 Milliarder kroner om året og de har mere end 26.000 ansatte. Pandora’s smykker sælges i over 100 lande fordelt ud på 6 kontinenter. Derudover så har de over 6700 salgssteder med 2600 Pandorabutikker.

Bør man købe Pandora aktier?

Om du skal købe Pandora aktier eller ej afhænger af din risikoprofil og om du ser et fremtidigt potentiale i Pandora’s produkter. Pandora har været igennem en svær periode, hvor de har haft en række op og nedture, som også har vist sig i deres Pandora aktie kurs, som også har haft større udsving. Men Pandora er begyndt at tjene penge efter en større turnaround og det har også vist sig på aktiekursen. Pandora aktien er en volatin aktie som har vist sig at have udsving, som gør at du skal være opmærksom på at der både er potentielt højere risiko for at tabe penge, men derved også mulighed for en højere gevinst.

Pandora aktier er en spændende aktie og det bliver spændende at følge dem i deres rejse mod yderligere vækst.

Læs også mere omkring aktieinvestering for begyndere her.

KØB PANDORA AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (PNDORA) Pandora aktie?

Du kan købe en Pandora aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Pandora aktier her)

Hvad er kursen på Pandora aktier nu?

Kursen på Pandora aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Pandora aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Pandora aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen