AT&T Aktier (2024) T Aktie kurs

T
AT&T Inc.
NYSE
down arrow$18.21
$0.34
1.83%
KØB AT&T AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb AT&T aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”AT&T
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du AT&T
aktier

KØB AT&T AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

GAT&T aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE AT&T aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste AT&T aktie kurs. Den live AT&T aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for AT&T Aktier igennem en længere periode.

Køb din første AT&T aktie trin for trin

Det er nemt at investere i AT&T aktier, for så snart du har fundet den rette aktieplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe AT&T aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe AT&T aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine AT&T aktier.

3. Sådan Køber du AT&T aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine AT&T aktier.

at t aktier

For at finde AT&T aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din AT&T aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.

4. Køb af AT&T aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

att aktier

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første AT&T aktie aktier.

Læs også vores artikel: Hvordan køber man aktier?

Historien om AT&T

AT&T er en kæmpe multiinternational telekommunikationsvirksomhed med hovedkontor i Whitacre Tower i Texas. Det er det største teleselskab i USA med en omsætning på mere end 171 Milliarder dollars årligt og med over 230.000 ansatte verden over. Udover at det er det største teleskab i USA, så er det også den næststørste mobiltelefoniudbyder i hele USA samt den syvende størte virksomhed i hele USA på tværs af alle brancher.

Virksomheden har rødder tilbage til 1984 hvor Southwestern Bell Corporation opkøbte American Telephone and Telegraph Company d. 1 januar 1984. I 1987 opkøbte de Metromedia Inc.’s mobiltelefoni og personsøgeforretning, som resulterede i at de blev det tredje største mobiltelefonselskab i Amerika.

I 1995 skiftede de navn til SBC Communications og i 1998 opkøbte de Southern New England Telecommunications Corp for hele 4.4 Milliarder dollars. I 1998 omsatte de for hele 46 milliarder dollars.

I 2005 opkøber SBC Communications AT&T Corporation for lige over 16 Milliarder dollars, hvor de faktisk tidligere havde forsøgt sig med en fusion 8 år tidligere.

AT&T ejer en lang række store virksomheder såsom CNN, HBO og Warner Bros og arbejder også på streaming branchen som de også henter en del af deres omsætning fra.

Bør man købe AT&T aktier?

AT&T aktier er uden tvivl nogle af de helt store aktier på aktiemarkedet, og det er svært at fortælle dig om du bør købe AT&T aktier da det naturligvis afhænger af mange faktorer. Men AT&T begyndte ret tidligt at skifte retning fra den faste telefoni og gå over i mobiltelefoni som har sikre at de forsat kan levere kæmpe overskud årligt. AT&T aktier giver også årligt udbytte af en del af deres overskud og sidst var det på hele 8.12% hvilket klart er i den høje ende.

Det bliver spændende at se hvordan AT&T aktier udvikler sig i fremtiden og om de kan forsætte med at modernisere sig og vi kommer helt klat til at holde skarpt øje med dem i de kommende år.

Du kan også se vores fulde guide og lær at handle med aktier.

KØB AT&T AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en AT&T aktie?

Du kan købe en AT&T aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe AT&T aktier her)

Hvad er kursen på AT&T aktier nu?

Kursen på AT&T aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe AT&T aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om AT&T aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen