Mcdonalds Aktie (2024) MCD Aktie kurs

MCD
McDonald's Corporation
NYSE
down arrow$254.05
$5.49
2.12%
KØB MCDONALDS AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Mcdonalds aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Mcdonalds
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Mcdonalds
aktier

KØB MCDONALDS AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Mcdonalds aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Mcdonalds kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Mcdonalds aktie kurs. Den live Mcdonalds aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Mcdonalds Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Mcdonalds aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Mcdonalds aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Mcdonalds aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Mcdonalds aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Mcdonalds aktier.

3. Sådan Køber du Mcdonalds aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Mcdonalds aktier.

Mcdonalds aktier

For at finde Mcdonalds aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Mcdonalds aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.

4. Køb af Mcdonalds aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

Mcdonalds aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Mcdonalds aktier.

Historien om McDonalds

McDonalds blev grundlagt i 1940 af de to brødre Richard og Maurice McDonald. De havde deres første restaurant ved navnet Speedee, med symbolet af en lille hamburgermand. Efter en periode, så blev milkshakermaskinesælgeren Ray Kroc interesseret i deres forretning, fordi de opkøbte et stort antal mixere til milkshakes af ham. Ray Kroc var den første franchise agent i McDonalds historie, hvor han i 1954 startede med at finde nye franchise tagere. Han åbnede sin egen McDonalds i 1955. I 1967 blev den første McDonalds udenfor USA åbnet i Canada i 1967, hvor Ray Kroc allerede i 1961 havde købt de to brødre ud af virksomheden for kun 2.7 Mio dollars.

Den første McDonalds kom til Dannmark i 1981, hvor den åbnede på Vesterbrogade i København, meget tæt på deres konkurrent Burger King. Ligesom overalt i verden hvor McDonalds blev åbnet, så gik det stærkt med at åbne nye restauranter, hvor der lynhurtigt blevåbnet McDonalds i alle de store byer i Danmark.

Måden som McDonalds vækster så massivt på, er ved at blive åbnet af franchise-tagere, som lejer retten til at bruge McDonalds som et ”produkt”. Her kan de bruge deres reklamesymboler, og de kan også blive en del af forretningen ved at få varer fra deres lagre m.v. Alt i alt en køreklar restaurant, hvor McDonalds Cooperation får en del af overskuddet.

McDonalds er nu blandt en af de førende fastfood restauranter i hele verden, med over 5000 forretninger i hele verden.

Bør man købe McDonalds aktier?

Om du bør købe McDonalds aktier afhænger fuldstændig af om hvilken aktiestrategi du har og den risikoprofil du investere med. McDonalds aktier er nogle af de mest populære aktier blandt investorer. De var endda tilbage i 1980’erne Nr. 1 på 100-listen over de mest handlede aktier ejet af enkle investorer i USA. De er forsat blandt nogle af de mest handlede aktier i USA.

McDonalds levere et stort årligt overskud og er også en udbytteaktie, hvilket har gjort at aktionærerne i en længere årrække har fået et flot årligt udbytte. Men det er vigtigt at huske at inden du køber McDonalds aktier, så er historisk overskud og udbytte ikke en garanti for at man i fremtiden får det samme. Men hvis du tror på at McDonalds i fremtiden forsætter deres vækst og overskud, så kan du lave din egen research for at se om det er en aktie for dig.

Læs også vores artikel om at købe aktier.

KØB MCDONALDS AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (MCD) Mcdonalds aktie?

Du kan købe en Mcdonalds aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Mcdonalds aktier her)

Hvad er kursen på Mcdonalds aktier nu?

Kursen på Mcdonalds aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Mcdonalds aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Mcdonalds aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen