Sony Aktie (2024 ) SONY Aktie kurs

SONY
Sony Group Corporation
NYSE
down arrow$80.80
$0.46
0.57%
KØB SONY AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Sony aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Sony
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Sony
aktier

KØB SONY AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Sony aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Sony kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Sony aktie kurs. Den live Sony aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Sony Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Sony aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Sony aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Sony aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Sony aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Sony aktier.

3. Sådan Køber du Sony aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Sony aktier.

sony aktier

For at finde Sony aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Sony aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.

4. Køb af Sony aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

sony aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Sony aktier.

Historien om Sony Group Corp

Sony Corporation er en japansk elektronikkoncern med hovedkontor i Tokyo som blev grundlagt i 1946 af Masaru Ibuka. Sony fremstiller alt lige fra tv og videoprodukter, Pc’er, mobiltelefoner og andre elektroniske komponenter.

Første gang de begyndte at sælge globalt var i 1955, hvor de var nogle af de første som producerede transistorradioer, og i 1960 hvor de var de første med et transistor tv. De lancerede i 1979 deres Sony Walkman, hvor de samme år påbegyndte deres samarbejde med Philips, hvor de sammen skabte deres første CD.

I 1988 fik de udbygget virksomheden, så den også blev en del af underholdningsindustrien. Her skabte de nemlig Sony Pictures Entertainment, som er en af de store filmselskaber idag. Her købte de nemlig også CBS Records Group, hvor de også fik deres første pladsselskab.

Udover at være stærke indenfor tv- og videoelektronik samt underholdningsindustrien, så har de også startet et samarbejde i 2001 med Sony, hvor de lavede Sony Ericsson Mobile Communications AB, hvor de har produceret mobiltelefoner i fællesskab.

Bør man købe Sony aktier?

Sony er en gigant indenfor elektronikproduktion og har været det i mange år. Men om du skal købe Sony aktier afhænger fuldstændig af din investeringsstrategi. Sony har i mange år været førende indenfor produktion af elektronik og er en enorm spiller indenfor deres branche.

Sony aktier er udbytteaktier som udbetaler en del af deres overskud til deres aktionærer, hvilket uden tvivl har en betydning for mange aktionærer. Men der kommer flere og flere konkurrenter til løbende, så du bør naturligvis lave din egen research inden du køber Sony aktier, så du sikre at du ved præcist hvad du køber aktier i.

Læs også vores artikel om at købe aktier.

KØB SONY AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (SONY) Sony aktie?

Du kan købe en Sony aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Sony aktier her)

Hvad er kursen på Sony aktier nu?

Kursen på Sony aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Sony aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Sony aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen