GN Store Nord Aktier (2024) GN Aktie kurs

GN.CO
GN Store Nord A/S
Copenhagen
up arrow214,20 DKK
2,90 DKK
1,37%
KØB GN STORE NORD AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb GN Store Nord aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”GN Store Nord
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du GN Store Nord
aktier

KØB GN STORE NORD AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

GN Store Nord aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE GN Store Nord aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste GN Store Nord aktie kurs. Den live GN Store Nord aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for GN Store Nord Aktier igennem en længere periode.

Køb din første GN Store Nord aktie trin for trin

Det er nemt at investere i GN Store Nord aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe GN Store Nord aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe GN Store Nord aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine GN Store Nord aktier.

3. Sådan Køber du GN Store Nord aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine GN Store Nord aktier.

GN STORE NORD AKTIER

For at finde GN Store Nord aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din GN Store Nord aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.

4. Køb af GN Store Nord aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

GN STORE NORD AKTIE

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første GN Store Nord aktie aktier.

Historien om GN Store Nord

GN store Nord blev stiftet tilbage i 1869. Virksomheden blev grundlagt af C.F. Tietgen som ”Det Store Nordiske Telegraf-selskab”. Telegraf-selskabet skabte telegraflinjer fra Danmark og helt til Kina, og var på daværende tidspunkt en kæmpe virksomhed med en aktiekapital på 27 Millioner kroner som var større end nationalbanken dengang.

I år 1985 skiftede virksomheden navnet fra Det store Nordiske Telegraf-selskab til GN Store Nord, hvor de skabte en helt ny identitet og fik organiserede deres forretningsområder. GN koncernen fik i 1991 GSM licens fra myndighederne i Danmark, hvor de åbnede deres datterselskab Sonofon, som var det første privatejede mobiltelefonnetværk i Danmark. De solgte Sonofon til det norske statsejede Telenor i år 2000 for hele 14.7 Milliarder kroner.

GN koncernen har haft en lang række datterselskaber hvor deres NetTest desværre gik dårligt og lavede Danmarks største underskud på hele 9.2 milliarder kroner i 2001. Til gengæld valgte GN Store Nord at fokusere på GN Audio samt GN Hearing som er endte med at blive til Jabra headsets samt ReSound høreapparater som er blevet en stor succes og som blandt andet er de første der har været ude med deres Made for iPhone høreapparater, hvor de både har streamingfunktion samt Dolby headset med deres In-Ear pulsmåler.

GN Store Nord er en kæmpe virksomhed i dag og har mere end 6500 ansatte, med en omsætning på mere end 13 milliarder kroner om året og de har i de seneste mange år leveret store overskud.

Bør man købe GN Store Nord aktier?

Om du bør købe GN Store Nord aktier er svært at svare på, og afhænger fuldstændig af din aktiestrategi og risikovillighed. Men GN Store Nord er en stor virksomhed som har leveret flotte overskud i en lang årrække kombineret med vækst. GN Store Nord aktier er nogle af de mest handlede aktier på den danske fondsbørs OMX C25 og er også en udbytteaktie, så hvis du ejer en GN Store Nord aktie, så får du også som aktionær et årligt udbytte af deres overskud, hvilket mange investorer finder interessant.

GN Store Nord aktier bliver spændende at følge i de kommende år, og se om de forsætter med at revolutionere høreapparater og headsets i fremtiden.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (GN) GN Store Nord aktie?

Du kan købe en AT&T aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe GN Store Nord aktier her)

Hvad er kursen på GN Store Nord aktier nu?

Kursen på GN Store Nord aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe GN Store Nord aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om GN Store Nord aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen