AirBnB Aktier (2024) ABNB Aktie kurs

ABNB
Airbnb, Inc.
NasdaqGS
down arrow$147.68
$1.82
1.22%
KØB AIRBNB AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb AirBnB aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”AirBnB
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du AirBnB
aktier

KØB AIRBNB AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

AirBnB aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE AirBnB aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste AirBnB aktie kurs. Den live AirBnB aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for AirBnB Aktier igennem en længere periode.

Køb din første AirBnB aktie trin for trin

Det er nemt at investere i AirBnB aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe AirBnB aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe AirBnB aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb og salg af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine AirBnB aktier.

3. Sådan Køber du AirBnB aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine AirBnB aktier.

airbnb aktier

For at finde AirBnB aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din AirBnB aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.

4. Køb af AirBnB aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

airbnb aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første AirBnB aktier.

Læs også vores artikler om:

Historien om AirBnB

AirBnB blev stiftet tilbage i 2007, efter at 3 roommates var flyttet sammen, nemlig Brian Chesky, Joe Gebbia og Nathan Blecharczyk. Det hele startede med at de ikke kunne betale deres husleje, fordi deres husleje blev sat op. De var ved at blive sat på gaden, men fik en god ide for at redde sig fra at blive smidt ud af deres lejlighed. De valgte i en periode hvor der var design konference i byen, at leje deres værelser ud, da alle hoteller i byen var booket, og selv ligge på luftmadrasser.

De lavede en simpel hjemmeside, og lejede deres lejlighed ud og vupti. Det var grundstenen til AirBnB virksomheden lagt, som har en værdi for mere end 150 milliarder kroner idag.

Virksomheden AirBnB har fået vokseværk i de efterfølgende år, da denne mulighed opstod, hvor man har kunne leje alt lige fra lejligheder, til sommerhuse og endda slotte.

Det startede som en lejlighed og 3 luftmadrasser, men er idag blevet til over 2 millioner profiler, som udlejer alle typer boliger, slotte, Øer og er en milliard forretning.

Bør man købe AirBnB aktier?

Det er jo umuligt at forudsige fremtiden, så vi kan ikke sige om det direkte er en god ide at købe AirBnB aktier eller ej. Men AirBnB er kommet rigtig godt igen ovenpå Covid-19 på trods af at de har haft alle odds imod dem. Derudover så der ingen tvivl om at de er førende indenfor værelsesudlejning, både for private og erhverv, hvilket gør deres brand til det fortrukne for mange brugere. Så der er ingen tvivl om at AirBnB aktier er interessante at holde øje med for mange investorer.

KØB AIRBNB AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (ABNB) AirBnB aktie?

Du kan købe en AirBnB aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe AirBnB aktier her)

Hvad er kursen på AirBnB aktier nu?

Kursen på AirBnB aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe AirBnB aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om AirBnB aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen