Moderna Aktier (2024) MRNA Aktie kurs

MRNA
Moderna, Inc.
NasdaqGS
up arrow$163.33
$19.64
13.67%
KØB MODERNA AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Moderna aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ” Moderna aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Moderna aktier

KØB MODERNA AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Moderna aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Moderna aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Moderna aktie kurs. Den live Moderna aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Moderna Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Moderna aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Moderna aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Moderna aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Moderna aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Moderna aktier.


3. Sådan Køber du Moderna aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Moderna aktier.

moderna aktier

For at finde Moderna aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Moderna aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af Moderna aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

moderna aktier køb

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket. Nu ejer du hermed dine første Moderna aktier.

Læs også ”Hvordan køber man aktier på sin mobil?”


Historien om Moderna

Moderna er en stor biotech virksomhed, som forsker i, og udvikler nye lægemidler og vacciner. Moderna er især blevet kendt efter Corona kom til verden, og Moderna deltog i vaccinekapløbet, hvor de var en af vinderne, som sammen med Pfizer er nogle af de første der fik godkendt deres vaccine mod Covid-19.

I 2018 blev Moderna børsnoteret, hvilket gjorde at de blev værdisat til hele 7.5 milliarder dollars, hvilket er den største børsintroduktion i hele historien indenfor bioteknologivirksomheder.

Det er utroligt spændende at følge Moderna aktie kursen, da Moderna er en af de store producenter af Covid-19 vaccinen, og da vi forventer at det er en virus som vi skal leve med i fremtiden, så vil de uden tvivl have en enorm indtjening på salget af deres vaccine i de kommende år, hvilket også gør det til en utrolig spændende aktie at følge. Du kan følge deres investorside her hvis du vil vide mere.

Bør man købe Moderna aktier?

Der er ingen der kan se hvad der sker i fremtiden, men Moderna aktier er yderst interessante at følge, efter at de er kommet med i Covid-19 vaccineræset, hvor de er blevet en af vinderne med deres godkendte vaccine i det meste af verden. Det er især blevet utrolig spændende at kigge på dem som investering, efter at vi formentligt kommer til at bruge deres vaccine i mange år frem. Derfor er det uden tvivl en spændende investeringsmulighed for investorer.

KØB MODERNA AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (MRNA) Moderna aktie?

Du kan købe en Moderna aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Moderna aktier her)

Hvad er kursen på Moderna aktier nu?

Kursen på Moderna aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Moderna aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Moderna aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen