Demant Aktier (2024) DEMANT Aktie kurs

DEMANT.CO
Demant A/S
Copenhagen
down arrow328,80 DKK
1,80 DKK
0,54%
KØB DEMANT AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Demant aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Demant
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Demant
aktier

KØB DEMANT AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Demant aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Demant aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Demant aktie kurs. Den live Demant aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Demant Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Demant aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Demant aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Demant aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Demant aktier, så skal du finde den rigtige investeringsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Demant aktier.


3. Sådan Køber du Demant aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Demant aktier.

demant aktier

For at finde Demant aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Demant aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af Demant aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

demant aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Demant aktie aktier.

Læs også vores køb aktier online artikel eller nogle af vores andre aktie artikler:


Historien om Demant

Demant blev grundlagt i år 1904 af Hans Demant, hvor navnet dog var Oticon. Hans Demant havde den hørehæmmede kone, Camilla Demant. Som kun 42 årige havde hun store problemer med hørelsen, og derfor valgte Hans at tage til England for at finde et høreapparat til sin hustru. Tilbage i år 1904 var høreapparater ikke noget man havde herhjemme i Danmark, men Kong Christian’s datter, Alexandra fik på daværende tidspunkt et høreapparat helt fra England.

Efter Hans Demant kom hjem med det høreapperart til sin kone, og efter at Kronprinsesse Alexandra fik sit høreapperart, så oplevede Hans Demant en enorm efterspørgsel efter høreapparater og begyndte derfor at importere og sælge høreapparater til danskerne.

Hans Demant endte med at blive agent for det selskab som producerede disse høreapparater og skulle derfor åbne egne virksomheder i henholdsvis Danmark, Norge samt Sverige. Desværre dør han få år efter i år 1910 hvor sønnen overtager faderens fortagende, nemlig William Demant. William Demant ansætter flere sælgere og i løbet af få år kører disse sælgere rundt i hele Skandinavien og fik solgt disse høreapparater til den hørehæmmede befolkning.

40 år efter Hans Demant’s død, i 1950 fik William Demant sørget for at Oticon åbnede deres helt egen produktion og herefter blev der hurtigt ansat en hel masse medarbejdere. Efterfølgende har virksomheden bragede afsted lige siden og er blevet til en kæmpe virksomhed, som omsætter for mere end 14 milliarder kroner om året og har over 16.500 ansatte, og som er tilstede i 30 lande.

Bør man købe Demant aktier?

Demant aktier er nogle af de mest handlede danske aktier, og der er ingen tvivl om at Demant er en spændende virksomhed som levere et flot overskud på trods af at de tilbage i 2019 oplevede et hackerangreb som har kostet dem noget der minder om et trecifret millionbeløb. Demant investere massivt i forskning og udvikling af deres produkter og derudover har de opkøbt flere virksomheder, som styrker deres position på markedet.

Demant aktier kan blive en rigtig spændende aktie at følge i den kommende tid især grundet deres egne store investeringer samt deres samarbejde med Philips, hvor de i samarbejdet forventer at kunne øge salget af høreapparater med Philips navn.

Læs også vores artikel omkring aktieinvestering for begyndere.

KØB DEMANT AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (DEMANT) Demant aktie?

Du kan købe en Demant aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Demant aktier her)

Hvad er kursen på Demant aktier nu?

Kursen på Demant aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Demant aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Demant aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen