Lundbeck Aktier (2024) LUN Aktie kurs

LUN.CO
up arrow0,0000 DKK
0,0000 DKK
0,00%
KØB LUNDBECK AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Lundbeck aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Lundbeck aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Lundbeck aktier

KØB LUNDBECK AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Lundbeck aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Luncbeck aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Lundbeck aktie kurs. Den live Lundbeck aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Lundbeck Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Lundbeck aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Lundbeck aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Lundbeck aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Lundbeck aktier, så skal du finde den rigtige aktie handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Lundbeck aktier.


3. Sådan Køber du Lundbeck aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Lundbeck aktier.

lundbeck aktier

For at finde Lundbeck aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Lundbeck aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.

Læs også vores artikel som handler om køb af aktier.


4. Køb af Lundbeck aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

lundbeck aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket. Nu ejer du hermed dine første Lundbeck aktier.

Læs også vores artikler omkring:


Historien om Lundbeck

I 1915 oprettede Hans Lundbeck sin virksomhed med navnet Lundbeck. Dengang så arbejdede virksomheden med varer såsom sukker, kiks, kameraer, sølvpapir og generelt diverse. Efter nogle år i 1924 blev Eduard Goldschmidt ansat, som dengang var en handelsmand indenfor kemi- og farmaceutbranchen og her skaffede han virksomheden Lundbeck nogle helt nye og spændende muligheder indenfor lægemiddel samt kosmetikbranchen. Efter Eduard Goldschmidt blev ansat i virksomheden, så blev det et fundament som Lundbeck i dag er særligt kendt for at skabe, nemlig salget af lægemidler.

Hvis man spoler frem til år 1987 hvor Erik Spunk-Jansen blev direktøren for virksomheden Lundbeck, så startede virksomheden at målrette sig mere specifikt modrettet lægemidler som behandler forskellige sygdomme i nervesystemet, hvilket mange især lagde mærke til da tidligere fik lægemidlet ”Cipramil” godkendt lanceret på markedet. Her oplevede Lundbeck nemlig en stor vækst op igennem 90’erne. I år 1998 blev lægemidlet også godkendt til salget i USA hvilket virkeligt styrkede væksten yderligere.

I år 1999 blev Lundbeck børsnoteret med en børsværdi på over 46 millioner kr. med lige over 199.000.000 aktier, som kom i omløb. I år 2009 opkøbte Lundbeck det amerikanske selskab med navnet Ovation Pharmaceuticals som dengang havde udviklet lægemidlet Nembutal. I år 2011 blev virksomheden kritiseret meget voldsomt, da Nembutal indeholdte stoffet Pentoberital, som også bruges mod epilepsi samt mod hjerteanfald, men er dog især mest kendt for at være blevet anvendt til at lave henrettelser i USA’s fængselsvæsen.

Denne kritik endte desværre med at de mistede en af deres helt store aktionære, nemlig den danske pensionsfond ”Unipension”. Det endte med at de derefter frasolgte Nembutal.

I år 2019 har Lundbeck opkøbt virksomheden ”Alder Biopharmaceticals” som især fokuserer på patienter med migræne og behandling af migræne. Lundbeck fokuserer på produkter som kan forbedre livskvaliteten hos en meget lang række patienter igennem den forskning som de laver, og efterfølgende udvikling samt salget af disse lægemidler.

Bør man købe Lundbeck aktier?

Det er svært at sige om du skal købe Lundbeck aktier, da det fuldstændig afhænger af din aktiestrategi. Men Lundbeck er en af Danmarks største virksomheder, og har i mange år været en af de mest handlede danske aktier i OMXC25 indekset.

Udover deres lægemiddel mod migræne, så har de Lundbeck også flere lægemidler som f.eks. begrænser indtagelse af alkohol med navnet Selicro og Lægemiddel mod depression. De fokusere på produkter osm kan hjælpe med at forbedre livskvaliteten, og kommer løbende med nye produkter som styrker deres position.
Hvis Lundbeck forsætter med udviklingen af nye produkter og beholder eller øger deres markedsandele indenfor deres lægemidler, så kan Lundbeck på den lange bane blive en rigtig god investering.

Læs også vores artikel omkring aktieinvestering for begyndere.

KØB LUNDBECK AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (LUN) Lundbeck aktie?

Du kan købe en Lundbeck aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Lundbeck aktier her)

Hvad er kursen på Lundbeck aktier nu?

Kursen på Lundbeck aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Lundbeck aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Lundbeck aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen