FLSmidth & Co. Aktier (2024) FLS Aktie kurs

FLS.CO
FLSmidth & Co. A/S
Copenhagen
down arrow350,40 DKK
2,00 DKK
0,57%
KØB FLSMIDTH & CO. AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb FLSmidth & Co. aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”FLSmidth & Co.
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du FLSmidth & Co.
aktier

KØB FLSMIDTH & CO. AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

FLSmidth & Co. aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE FLSmidth & Co. aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste FLSmidth & Co. aktie kurs. Den live FLSmidth & Co. aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for FLSmidth & Co. Aktier igennem en længere periode.

Køb din første FLSmidth & Co. aktie trin for trin

Det er nemt at investere i FLSmidth & Co. aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform med en god aktie app, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe FLSmidth & Co. aktier som er perfekt til dig der skal i gang med aktiehandel for begyndere.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe FLSmidth & Co. aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine FLSmidth & Co. aktier.


3. Sådan Køber du FLSmidth & Co. aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine FLSmidth & Co. aktier.

FLSmidth & Co. aktier

For at finde FLSmidth & Co. aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din FLSmidth & Co. aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af FLSmidth & Co. aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

FLSmidth & Co. aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første FLSmidth & Co. aktie aktier.

Læs også artiklerne:


Historien om FLSmidth & Co.

En af de største producenter indenfor cementindustrien i Danmark er virksomheden FLSmidth & Co. Virksomheden blev grundlagt tilbage i år 1882 af Frederik Læssøe Smidth. Han havde vundet en del penge i klasselotteriet som han brugte som finansiering til opstart af virksomheden.

I år 1887 blev det muligt at ansætte første medarbejdere, som efterfølgende blev partnere i virksomheden. Herefter fik virksomheden navnet ”F.L. Smidth & Co.” Desværre dør Frederik Læssøe Smidth i år1899, men partnerne Alexander Foss samt Poul Larsen lykkes med at skabe solid vækst, hvor de startede på produktionen af cement.

I dag har virksomheden i mere end 135 år været i cementindustrien. Virksomheden FLSmidth & Co. særligt har virkeligt brillerede indenfor teknologien med udvikling af maskiner samt processer, som sikre en cement af høj kvalitet til lave omkostninger.

I dag har FLSmidth & Co. mere end 10.600 medarbejdere i hele verden. De har kontor i mere 50 lande, som samtidigt også giver en hurtigere leveringstid til deres kunder. I dag er Thomas Schulz direktør og han har været direktør siden år 2013.

Det som FLSmidth & Co. i dag beskæftiger sig med som deres primære forretning, er udvikling er ny teknologi, som kan hjælpe til en mere digitaliserede cementproduktion samt derudover så har FLSmidth & Co. også bidraget til den store klimakamp, hvor de har udviklet en særlig teknologi som kan omdanne affald til energi.

Bør man købe FLSmidth & Co. aktier?

FLSmidth & Co. er lige som mange andre store virksomheder både op og nedture. De har i de senere år oplevet en ordrenedgang grundt nogle politiske omstændigheder ift. verdenshandlen. Men på trods af en ordrenedgang, så omsætter FLSmidth & Co. stadig for mellem 15 og 17 milliarder kroner. Men FLSmidth & Co. levere stadig overskud og FLSmidth & Co. aktier er også udbytteaktier som giver en del af deres overskud som udbytte til deres aktionærer.

FLSmidth & Co. har i 2021 opkøbt den tyske ThyssenKrupps Minedivision for hele 2.4 milliarder kroner, som er en yderst risikabel investering, hvor formålet med investeringen er at skabe værdi for aktionærerne. Ingen ved hvad fremtiden bringer, men det bliver utroligt spændende at følge FLSmidth & Co. i de kommende år.

KØB FLSMIDTH & CO. AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (FLS) FLSmidth & Co. aktie?

Du kan købe en FLSmidth & Co. aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe FLSmidth & Co. aktier her)

Hvad er kursen på FLSmidth & Co. aktier nu?

Kursen på FLSmidth & Co. aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe FLSmidth & Co. aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om FLSmidth & Co. aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen