Cannabis aktier: Se vores favoritter for 2024

Der er ingen tvivl om at Cannabis er blevet utrolig populært i de senere år, og man er gået fra at se på cannabis som et rusmiddel, til i dag at se det som et alternativ i medicinbranchen.

Der er i flere lande blevet gjort lovligt, at anvende cannabis, og der er endda flere steder hvor læger begynder at anbefale cannabis som et alternativ til medicin. Der er også blevet forsket utroligt meget i cannabis på det seneste, for at finde ud af hvilke anvendelsesmuligheder man kan bruge cannabis til.

Det har også gjort at der er kommet stor interesse indenfor cannabis aktier, hvilket vi kommer til at gøre dig meget klogere på i denne artikel, hvor vi vil fortælle hvilke cannabis aktier der eksistere, samt hvordan du kan investere i cannabis.

KØB CANNABIS AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

De 3 bedste cannabis aktier i Februar 2024

 • Aurora Cannabis Inc. – De er blandt en af verdens største lovlige producenter af cannabis
 • Canopy Growth Corporation – Har haft massiv vækst på få år og arbejder på at få deres cannabisprodukter i drikkelige produkter.
 • Tilray, Inc.- Arbejder med at sælge cannabisprodukter, med salg i USA af CBD produkter og arbejder på drikkeligt cannabis.

Hvis du ønsker at købe cannabis aktier med 0 kr. kurtage, så skal du benytte handelsplatformen eToro og køb aktier med 0 kr. kurtage. Du kan komme i gang for kun 50$ (300 kr.) med enten Kreditkort, PayPal og bankoverførsel.

KØB CANNABIS AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Købsguide: Køb cannabis aktier

Vi vil nedenfor vise en guide til hvordan du kan købe cannabis aktier fra start til slut. Lige fra hvilken handelsplatform vi anbefaler, til hvordan du køber dine første cannabis aktier.

Du kan bruge artiklen her til både at købe cannabis aktier men også hvilke som helst andre aktier.

1. Vælg handelsplatform

Der er en lang række parametre som du bør overveje, når du skal finde den bedste handelsplatform for dig. Du skal naturligvis vide om du kan købe de ønskede cannabis aktier på platformen, som det vigtigste.

Derudover så bør du også overveje nedstående:

 • Hvad koster det at købe aktier på platformen?
 • Er platformen brugervenlig?
 • Tilbyder de kundeservice?
 • Hvor stort et udvalg af aktier har de?

Her anbefaler vi platformen eToro, som ikke tager kurtage eller gebyr på køb af cannabis aktier, er yderst brugervenlig og har stort udvalg af aktier.

Se vores top 3 handelsplatforme.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Opret en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du har klikket dig ind på eToro’s hjemmeside, så skal du blot klikke på ”Opret konto”.

Så snart du har udfyldt din information, så lander du på din konto, hvor du kan indsætte dine penge og derved købe cannabis aktier.

Det tager kun få minutter og så er din konto klar til at købe de første cannabis aktier.

3. Indsæt penge

Så snart du er kommet ind på din konto, kan du overføre penge med kreditkort, PayPal eller bankoverførsel. Du kan starte for kun 50$. (cirka 300 kr.)

Alt du skal gøre er at klikke i bunden af venstre hjørne på ”Indbetal Penge”.

Du er nu klar til at overføre penge til din handelskonto.

Så snart du har overført penge til din handelskonto, så kan du købe dine cannabis aktier.

indsæt penge

4. Køb cannabis aktier

Du er nu klar til at købe cannabis aktier. Du kan enten selv vælge nogle af de aktier du vil sørge efter, eller bruge nogle af de forslag vi har her i artiklen.

Vi vil nu vise hvordan vi køber en cannabis aktie på eToro.

Du skal først søge efter ”Aurora Cannabis”

aurora cannabis aktier

Derefter skal du blot klikke på ”Handl” for at købe ”Aurora Cannabis” aktier

aurora cannabis aktie

Du bliver nu vist ind på overstående købsside, hvor du kan købe Aurora Cannabis Aktier. Du bestemmer selv om du vil købe et bestemt antal aktier, eller vælger et at købe for et bestemt beløb.

Når du har valgt hvor mange aktier du vil købe, så skal du blot klikke på ”Indbetal nu” hvis du endnu ikke har overført penge til din konto, eller på ”Indstil ordre” hvis du allerede har overført penge til din handelskonto.

Gode cannabis aktier i 2024

Her vil jeg komme med nogle forslag til forskellige gode cannabis aktier som er nogle af de mest handlede cannabis aktier. Vi anbefaler dig at du undersøger de virksomheder grundigt, som du overvejer at købe aktier i, da der altid er en risiko for at du taber penge på aktier. Men jo bedre du sætter dig ind i hvilke cannabis aktier du køber, jo større sandsynlighed er der for at du får succes.

Vi har udvalgt en række gode cannabis aktier, hvor du kan få information omkring virksomheden og aktien, så du kan finde inspiration til hvilken aktier der potentielt skal være din næste investering.

Aurora Cannabis aktier

aurora cannabis aktier

Aurora Cannabis er en af de spændende cannabis virksomheder, som er blandt en af de største spillere på cannabis markedet. Aurora Cannabis har også produktion i Danmark i et af deres datterselskaber, og er generelt i massiv vækst i de markeder som de arbejder i, især da der er flere og flere lande som gør cannabis lovligt, hvor Aurora Cannabis konstant udvikler deres produktionsanlæg.

Hvis du interessere dig for cannabis aktier, så er Aurora aktier uden tvivl spændende at følge i fremtiden.

KØB CANNABIS AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Canopy Growth Corporation aktier

Canopy Growth Corporation aktier

Canopy Growth Corporation blev stiftede i Canada i 2014, hvor de lagde ud med at hedde Tweed Marijuana Inc, som de dog gik væk fra det navn, da marijuana eller cannabis stadig kan have et dårligt ry mange steder.

De blev børsnoteret i 2018, hvor Canada samtidigt lovligjorde cannabisproduktion, samt videresalg og brug. De har fået fat på markedet, og hvis markedet forsætter med at vækste, så bliver Canopy Growth aktier spændende at følge, hvis de kan forsætte den massive vækst.

KØB CANNABIS AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Tilray aktier

Tilray aktier

Tilray er grundlagt i 2014, hvor de blev stiftet i Canada. Tilray har også deres aktiviteter i Australien, Tyskland, Latinamerika, New Zealand og Portugal og Tilray aktier er også nogle af de spændende cannabis aktier. De var den første canadiske cannabisvirksomhed, som fik lov til lovligt at eksportere medicinsk cannabis til USA i et klinisk forsøg. De er i den senere tid begyndt at sælge til Europa, hvor de først er begyndt at tage fat på markedsandelene. Deres forretning minder en smule om Sundial Growers aktier, som også er en af de store cannabis virksomheder.

KØB CANNABIS AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan finder jeg gode cannabis aktier?

Det afhænger fuldstændig af hvilken aktiestrategi du har som investor. Vi anbefaler at du sætter dig grundigt ind i de de cannabis aktier du overvejer at købe. Du kan se vores liste med cannabis aktier her

Hvorfor skal jeg købe cannabis aktier?

Der er i de senere år sket en hel masse med legaliseringen af cannabis rundt omkring i verden, hvilket har gjort det til et spændende nyt markedet, hvor flere og flere har åbnet øjnene for de mulige gavnlige egenskaber som cannabis har.

Hvordan fungerer SKAT på cannabis aktier?

SKAT på cannabis aktier fungerer på samme måde som skat på andre aktier.
Du betaler 27% i skat på de første 56.500 Kr. tjent i 2021, og resten betaler du 42% i SKAT af.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen