Shopify Aktie (2024) SHOP Aktie kurs

SHOP
Shopify Inc.
NYSE
down arrow$57.64
$1.06
1.81%
KØB SHOPIFY AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Shopify aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Shopify
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Shopify
aktier

KØB SHOPIFY AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Shopify aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Shopify aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Shopify aktie kurs. Den live Shopify aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Shopify Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Shopify aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Shopify aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Shopify aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Shopify aktier, så skal du finde den rigtige aktie app. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Shopify aktier.


3. Sådan Køber du Shopify aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Shopify aktier.

shopify aktier

For at finde Shopify aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Shopify aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af Shopify aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

shopify aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Shopify aktier.

Du kan også læse vores artikel omkring aktiesparekontoen


Historien om Shopify

Shopify blev stiftet tilbage i 2004 af grundlæggerne Tobias Lütke, Daniel Weinand og Scott Lake, efter at de tidligere havde forsøgt at starte en snowboard webshop ved navnet ”Snowdevil”.

De var blevet utilfredse med de muligheder der på daværende tidspunkt fandtes, så derfor besluttede de at opbygge deres eget webshop system, som andre webshopejere kunne anvende i stedet.

De lancerede selve platformen indenfor webshopudvikling i 2006, hvor de i 2009 kunne lancere deres Shopify Api-Platform samt App Store. Deres app kunne give andre udviklere muligheden for at lave Shopify webshops, for efterfølgende at kunne sælge dem på Shopify App store.

Shopify lancerede i 2010 deres garatis mobil-app hos Apple’s App Store, hvor man fik mulighed for som webshop ejer at kunne se sin egen online butik fra sine IOS enheder. De lancerede samme år også en konkurrence, hvor deltagerne skulle bygge deres egen webshop med Shopify webshopsystemet, og hvis de vandt, kunne de både vinde penge og timer med mentoren Richard Branson, Eric Ries og flere andre prominente navne. Dette var blandt andet startskuddet til en massiv vækst i de kommende år.

I 2015 blev Shopify børsnoteret hvilket gav dem en massiv ekstra likviditet, og senere på året valgte Amazon.com at de lukkede deres Amazon Webbutik tjeneste til online butikker. De havde her valgt at anbefale Shopify til at migrere over til ny udbyder. Dette gav yderligere vækst for Shopify aktier som steg med 20% samme dag og i 2017 annoncerede Shopify også at deres integration med Amazon kunne give mulighed for at online butikker kunne sælge hos Amazon igennem deres Shopoify butikker.

Shopify er blevet til en af de største e-commerce systemer i verden, med en årlig omsætning på næsten 2.9 milliarder dollars.

Bør man købe Shopify aktier?

Shopify aktier er utroligt interessante for dig som investor hvis du tror på at vi globalt kommer til at handle mere online, og at du samtidigt tror på at Shopify kan forsætte den massive vækst som de har haft nærmest lige siden de startede.

Derudover så levere Shopify også nogle store overskud, som grundlæggende også er et godt tegn. Men ingen ved hvad fremtiden bringer, så du skal naturligvis lave din egen research inden du køber Shopify Aktier.

Du kan finde flere amerikanske aktier her.

KØB SHOPIFY AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (SHOP) Shopify aktie?

Du kan købe en Shopify aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Shopify aktier her)

Hvad er kursen på Shopify aktier nu?

Kursen på Shopify skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Shopify aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Shopify aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen