General motors Aktie (2024) GE Aktie kurs

GM
General Motors Company
NYSE
up arrow$45.10
$1.89
4.37%
KØB GENERAL MOTORS AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb General motors aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”General motors
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du General motors
aktier

KØB GENERAL MOTORS AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

General motors aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE General motors aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste General motors aktie kurs. Den live General motors aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for General motors Aktier igennem en længere periode.

Køb din første General motors aktie trin for trin

Det er nemt at investere i General motors aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe General motors aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe General motors aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme her, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine General motors aktier.


3. Sådan Køber du General motors aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine General motors aktier.

General motors aktier

For at finde General motors aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din General motors aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af General motors aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

general motors aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første General motors aktier.

Læs også vores artikler om:


Historien om General motors

General Motors blev grundlagt tilbage i 1908, hvor bilfabrikken Buicks direktør samt hovedaktionær William Durant købte Oldsmobile bilfabrik. De efterfølgende år opkøbte koncernen flere bilmærker såsom Oakland og Cadillac, som nogle af de første bilmærker de kom i hænde. Men allerede i 1910 mistede William Durant kontrollen over virksomheden. Men allerede i 1916 købte han kontrollen tilbage, da han dannede Chevrolet. Målet med General Motors var at producere biler som passede til hele den amerikanske befolkning, som betød at de producerede den billigere Chevrolet til den dyre Cadillac.

Flere tidligere ansatte i General Motors har selv senere startede deres egne bilproduktioner såsom Walter Chrysler og Charles W. Nash. I 1920 så forlod William Durant selv General Motors, da den blev overtaget af virksomheden Du Pont samt J.P. Morgan. I 1927 kunne Chevrolet som er General Motors billigste bilmærke overhale deres konkurrent Ford, og sidenhen har Chevrolet været et af de mest solgte bilmærker i hele USA.

I 1923 blev der startet en samlefabrik i Danmark for General Motors, hvor der i København blev grundlagt fabrikken af den danske William S. Knudsen som havde en fortid hos Ford, men skiftede til en lendende stilling i General Motors. Der blev frem til 1974 hvor samlefabrikken lukkede, fremstillede hele 200.000 biler i Danmark.

I dag har General Motors fokus på deres 4 bilmærker som er Chevrolet, Buick, GMC og Cadillac, hvor de har over 155.000 ansatte verden over, med den enorme omsætning på mere end 122.5 Milliarder dollars årligt.

Bør man købe General motors aktier?

General Motors er en enorm spiller indenfor bilproduktion i hele verden. De har nogle af de største bilbrands og har i utallige år leverede store overskud. General motors har løbende fået stor konkurrence, som især kommer fra de nye el-bil producenter som General Motors har fået som konkurrenter, men der er ingen tvivl om at hvis nogle skal kunne omstille deres forretning til den nye generation af el-biler, så har General Motors de økonomiske kræfter til at gøre det. Derudover så giver General Motors også udbytte til deres aktionærer og har i de seneste år også givet et flot afkast til aktionærerne.

Vi kommer til at følge General Motors tæt i de kommende år, og ser den som en yderst interessant investeringsmulighed, som du med fordel kan undersøge nærmere, for at se om de passer ind i din investeringsstrategi.

Læs også vores artikel omkring aktiehandel for nybegyndere

KØB GENERAL MOTORS AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (GE) General motors aktie?

Du kan købe en General motors aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe General motors aktier her)

Hvad er kursen på General motors aktier nu?

Kursen på General motors aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe General motors aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om General motors aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen