Kinesiske Aktier: Se vores favoritter for 2024

Der er flere og flere investorer der interessere sig for kinesiske aktier, men det er ikke altid lige så nemt at finde informationer omkring aktier fra Kina, som det er om eksempelvis de danske, svenske og amerikanske. Der er kommet flere kinesiske virksomheder som vi har åbnet øjnene for her i vesten, hvilket giver en større interesse for kinesiske aktier.

Denne artikel er lavet til dig der gerne vil købe Kinesiske aktier, hvor vi viser dig hvilken platform vi fortrækker til handel med kinesiske aktier. eToro giver dig et godt overblik over de kinesiske aktier, og giver dig mulighed for at købe aktier uden at betale kurtage.

KØB KINESISKE AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

De 3 bedste Kinesiske aktier i 2024

 • Alibaba aktier – Alibaba er den største kinesiske virksomhed, og har leveret nogle kæmpe overskud igennem de seneste år og er det kinesiske svar på amerikanske Amazon.
 • Nio aktier – Nio er producent af elbiler i Kina, hvor de udvikler de revolutionerende selvkørende el-biler, hvor de selv forhandler deres biler igennem eget salgsnetværk.
 • ZTO Express aktier – ZTO Express er en gigantisk kinesisk leveringsservice, hvor de leverer over 20% af de sendte pakker i Kina, for kunder køber på de kinesiske webshops såsom ALibaba, JD.com osv.

Købsguide: Køb Kinesiske aktier

Køb aktier fra Kina hvis du syntes det kinesiske marked er blevet interessant i de senere år.

Der har været fuld gang i det kinesiske markedet i de senere år, og efter at Kina har åbnet mere og mere op for det kinesiske markedet for vesten samt der har været en masse nye børsnoteringer igennem årene, så er det blevet mere og mere interessant for investorerne.

Nu vil jeg vise dig hvordan du kommer godt i gang med at handle med kinesiske aktier, og så vil du muligvis finde ud af om det kinesiske aktiemarkedet er noget for dig eller ej.

Vi fortrækker eToro, som giver dig mulighed for at købe aktier uden at betale gebyr eller kurtage, som kan spare dig for rigtig mange penge over tid.

Du kan bruge vores guide til når du skal investere i alle slags aktier, hvor vi hjælper dig fra start til slut med først at finde den rigtige handelsplatform, til derefter hvordan du køber Kinesiske aktier.

KØB KINESISKE AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

1. Vælg handelsplatform

Først og fremmest så skal du finde den bedste handelsplatform for dig. Vi fortrækker en handelsplatform hvor du kan købe aktier uden at betale kurtage eller gebyrer. Vi har også lavet artiklen aktiehandel for begyndere som måske kan være en god artikel for dig som ny investor.

Her fortrækker vi handelsplatformen eToro til at købe Kinesiske aktier, da de giver mulighed for at købe aktier med 0 % kurtage. Derudover så er handelsplatformen yderst brugervenlig, og de har et stort udvalg af Kinesiske aktier.

Vi har lavet en top 3 over de handelsplatforme vi fortrækker til at købe Kinesiske aktier på.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Opret handelskonto

Når du har klikket dig ind på eToro’s hjemmeside, så skal du klikke på ”Opret konto

indtast informatiner

Når du har indtastet dine informationer, så kommer du ind på din eToro konto, hvorefter du kan indsætte penge og købe Kinesiske aktier.

Du kan oprette din konto og komme i gang med at købe dine første aktier på under 5 minutter.

Se også vores artikel med ”køb aktier app

3. Indsæt penge

Når du er kommet ind på din konto, så skal du blot overføre penge. Du kan overføre penge med enten kreditkort, PayPal eller en bankoverførsel, hvor du kan komme i gang for kun 50$ (Ca. 300 kr.)

Det eneste du skal gøre er at klikke i bunden af siden i venstre side på ”Indbetal penge

indsæt penge

Du er nu klar til at overføre dine penge til handelskontoen.

Når du har overført penge til din handelskonto, så kan du investere i Kinesiske aktier.

4. Køb Kinesiske aktier

Du er nu helt klar til at købe Kinesiske aktier. Du bestemmer selv om du vil finde dine egne aktier at søge efter, eller om du ønsker at bruge nogle af forslagene her i artiklen.

For at finde den aktie du gerne vil købe skal du blot søge efter den i søgefeltet i toppen af siden.

Her har jeg søgt efter ”Alibaba

Alibaba aktier

Herefter skal du klikke på ”Handl” for at gå til købssiden af Alibaba aktier som i dette eksempel.

alibaba aktie

Herefter kommer du ind på overstående købsside, hvor du kan købe Alibaba aktier. Du kan selv bestemme om du vil købe for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal af aktien.

Så snart du har valgt hvor mange aktier du vi købe, så klikker du på ”Indbetal nu” hvis du ikke har overført penge til din konto endnu, ellers vil der stå ”Indstil ordre” hvis du har overført penge til din handelskonto.

Du har nu købt din første Kinesiske aktie.

Du kan også læse mere omkring de Danske aktier og Amerikanske aktier i vores andre artikler.

Gode Kinesiske aktier i 2024

Nedenfor har vi lavet en liste med kinesiske aktier, for at give dig et overblik over nogle af de interessante kinesiske aktier du kan købe aktier i.

På vores liste vil du finde kinesiske aktier, som er indenfor forskellige brancher, hvor vi giver dig lidt grundlæggende viden omkring disse virksomheder i Kina. Så kan du undersøge virksomhederne grundigt efterfølgende hvis du ønsker at investere i dem.

Du kan også læse vores artikel omkring udbytteaktier og se aktier med højt udbytte hvis det har din interesse.

Alibaba aktier

En Alibaba aktie er aktier i en af de største virksomheder i Kina, som er grundlagt af Jack Ma tilbage i år 1999. Alibaba er det kinesiske svar på Amazon, som samler producenter og forhandlere med deres kunder, og som er den største handelsplatform i verden.

Alibaba omsætter for mere end 700 milliarder dollars om året og har over 250.000 ansatte, hvilket giver lidt et billede af hvilen størrelse virksomhed vi har med at gøre her.

KØB ALIBABA AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

NIO aktier

En NIO aktie er også blevet interessant for flere investorer i det kinesiske marked. NIO er en stor kinesisk el-bil producent, som har en ganske kort historie, da de blev grundlagt i 2014. De lancerede NIO NP9 Sportsvognen samme dag som deres brand blev lanceret. De fik i 2016 godkendelse til at teste selvkørende biler på offentlige veje, og fik en ny finansiering i 2020 på 1 milliard dollars. En utrolig spændende historie på trods af den relativt korte historie, og en spændende producent af el-biler som godt kan tage kampen op imod Tesla og andre el-bil producenter.

KØB NIO AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

ZTO Express aktier

ZTO Express er en stor kinesisk transportlogistik, som sender pakker i store mængder. De blev grundlagt tilbage i 2002, og står for over 20% af alle forsendelser i Kina, og er også blevet en stor spiller i USA. De har fokusere på en partnermodel, hvor de får en masse partnerskaber til at bidrage til deres forsendelsesnetværk.

ZTO Express har mere end 9400 virksomhedspartnere og de har mere end 300.000 ansatte, hvor de dækker 90% af Kina og de største regioner i Asien. ZTO Express levere store overskud og har de senere år formået at fordoble deres omsætning som nu er på mere end 4.3 millarder dollars.

KØB ZTO EXPRESS AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Hvorfor handle med kinesiske aktier?

Kina har verdens andenstørste økonomi, og har haft en massiv fremgang rent økonomisk i de seneste mange år, hvilket også har skabt en lang række både vækstaktier og cykliske aktier. Der er virkeligt sket meget i Kina, og det er uundgåeligt ikke at lægge mærke til nogle kinesiske virksomheder, da de også begynder at komme til vesten.

Der er nogle af de kinesiske virksomheder som virkeligt har braget igennem i de seneste 10-20 år såsom f.eks. Alibaba, hvor man som investor virkeligt har kunne opnå store afkast. Kina er langt fremme rent teknologisk, hvilket også gør at deres teknologiaktier kan blive rigtigt interessante på den lange bane. Det er dog vigtigt at bemærke at Kina har meget kontrol med de private virksomheder, hvilket ikke altid er en fordel, og derfor skal man altid gøre sit forarbejde inden man købe de kinesiske aktier.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan finder jeg gode Kinesiske aktier?

Det kommer fuldstændig an på hvilken aktiestrategi du har, når du skal finde gode kinesiske aktier. Du skal finde kinesiske aktier der passer til netop din aktiestrategi.

Hvilke kinesiske aktier skal jeg investere i?

Inden du investere i kinesiske aktier, så bør du gøre dit grundarbejde godt. Der findes mange store kinesiske aktier såsom Alibaba og NIO, som kan være interessante at tjekke ud.

Er det en god investering at købe kinesiske aktier?

Ligesom med enhver anden aktie, så handler det om at undersøge virksomhederne grundigt, for at finde ud af om de forskellige kinesiske aktier kan blive en god investering.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen