Alibaba Aktier (2024) BABA Aktie kurs

BABA
Alibaba Group Holding Limited
NYSE
down arrow$76.10
$0.54
0.70%
KØB ALIBABA AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Alibaba aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Alibaba
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Alibaba
aktier

KØB ALIBABA AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Alibaba aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Alibaba aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Alibaba aktie kurs. Den live Alibaba aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Alibaba Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Alibaba aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Alibaba aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Alibaba aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Alibaba aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform med den bedste aktie platform for dig. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres investeringsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe og sælge aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Alibaba aktier.


3. Sådan Køber du Alibaba aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Alibaba aktier.

Alibaba aktier

For at finde Alibaba aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Alibaba aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af Alibaba aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

alibaba aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Alibaba aktie aktier.

Læs også vores artikler:


Historien om Alibaba

Alibaba Group blev grundlagt tilbage i 1999 af 18 mennesker, som blev ledt af Jack Ma, som var en tidligere engelsklære fra Hangzhou i Kina. Jack Ma er den rigeste kineser i verden, og er internationalt kendt som iværksætter hvor man ofte ser ham i forskellige talkshows. Den oprindelige kapital der blev brugt til at starte selskabet var kun 20.000 Dollars.

Alibaba er et samlested, hvor producenter og leverandører kan møde med deres nye potentielle kunder, og er blevet en af verdens største handelsplatforme.

Tilbage i 2018 solgte Alibaba for over 6.5 milliarder kroner på kun 85 sekunder på Singles Day, hvor de i løbet af hele dagen omsatte for mere end 30.8 milliarder dollars. Et par år senere i 2020 omsatte de for hele 70 Milliarder dollars på samme shopping-dag.

Alibaba Group omsætter for mere end 717 Milliarder dollars om året, og vækster år efter år, hvilket uden tvivl giver et godt billede af hvilken størrelse denne enorme koncern har, med deres mere end 250.000 ansatte. De er verdens største retailer, og sælger for mere end Walmart og Amazon.

Bør man købe Alibaba aktier?

Alibaba har leveret store overskud i mange år, og har også haft en stor vækst i deres Alibaba aktie kurs, som dog er gået lidt ned igen i den senere tid grundet coronakrisen. Men hvis du tror på at Alibaba kan komme op i deres gamle niveau igen nu hvor coronakrisen er ovre, så kan Alibaba aktier blive en rigtig god investering. Alibaba tjener stadig utroligt mange penge og hvis nogen kan komme sig ovenpå en krisen, så er det Alibaba Group. Det bliver spændende at se om Alibaba aktien kan komme op på samme niveau som tidligere eller ej.

Hvis du er ny indenfor investering, så kan du også læse vores guide til aktier for begyndere

KØB ALIBABA AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (BABA) Alibaba aktie?

Du kan købe en Alibaba aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Alibaba aktier her)

Hvad er kursen på Alibaba aktier nu?

Kursen på Alibaba aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Alibaba aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Alibaba aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen