Genmab Aktier (2024 ) GMAB Aktie kurs

GMAB.CO
Genmab A/S
Copenhagen
down arrow1.972,00 DKK
36,00 DKK
1,79%
KØB GENMAB AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Genmab aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Genmab aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Genmab aktier

KØB GENMAB AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Genmab aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Genmab aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Genmab aktie kurs. Den live Genmab aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Genmab Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Genmab aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Genmab aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Genmab aktier. Du kan også læse vores artikel omkring hvordan man køber aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Genmab aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Genmab aktier.


3. Sådan Køber du Genmab aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Genmab aktier.

genmab aktier

For at finde Genmab aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Genmab aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af Genmab aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

genmab aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket. Nu ejer du hermed dine første Genmab aktier.

Du kan også læse vores artikel omkring den nye aktiesparekonto eller om andre spændende aktier:


Historien om Genmab

Genmab blev stiftet tilbage i år 1999 af Florian Schönharting, som en udspringer fra den amerikanske virksomhed ”Medarex”.

I år 2002 var virksomheden i stor vækst, og fik bygget en kæmpe bygning på hele 100.000 kvadratmeter til deres produktionsfaciliteter

I 2008 var Genmab’s direktør Lisa Natale Drakeman den højest betalte direktør i C20 indeksets virksomheder, med hele 28.6 millioner kroner årligt. Det er det dobbelte af hvad Novo Nordisk direktøren Lars Rebien Sørensen tjente.

I 2009 så udmeldte Genmab at de ville fyre mere end halvdelen af deres 530 medarbejdere, og i 2010 så stoppede Lisa Natale Drakeman også i sin direktørstilling uden nærmere udmeldelse fra Genmab. Dette betød at Genmad aktien faldte en hel del, hvilket tog deres Genmab aktie et par år før den kom tilbage til samme niveau.

Det efterfølgende år, i 2010 så fik Genmab en ny direktør, nemlig Jan Van de Winkel, som selv har forfattet mere end 300 videnskabelige udgivelser, med over 20 års erfaring indenfor branchen.

Selskabet har i de senere år haft en lang række forsøg, som i 2019 endte ud i produktet ”Darzalex” som er beregnet til ”Myelomatose” som er en sjælden kræftform i selve knoglemarven, som har styrket selskabets indtjening markant. Det blev i 2019 godkendt i USA, Europa og Japan, og som har styrket Genmabs position på markedet markant hvilket har givet deres Genmab aktie en eksplosiv vækst samt en fast indtjening i fremtiden, kombineret med deres kommende projekter.

Bør man købe Genmab aktier?

De lægemidler som kan behandle kræft, er uden tvivl nogle af de produkter i lægemiddelverdenen, som er de mest eftertragtede. Her har Genmab fået skabt nogle produkter som giver gode resultater, og som også sikre at de er godt stillet i kampen mod de andre biotekselskaber som også forsker i kræftbehandling.

For investorer der har været med på Genmab vognen i mange år, så har de været en fantastisk investering, og på den lange bane, så ser det lyst ud for Genmab, så længe de forsætter med at udvikle kræftmidler, og da Genmab er blevet en stor og sund virksomhed, så er de uden tvivl interessante for mange investorer nu, og i fremtiden.

Læs også vores artikel om aktieinvestering for begyndere.

KØB GENMAB AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (GMAB) Genmab aktie?

Du kan købe en Genmab aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Genmab aktier her)

Hvad er kursen på Genmab aktier nu?

Kursen på Genmab aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Genmab aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Genmab aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen