Palantir Aktier (2024) PLTR Aktie kurs

PLTR
Palantir Technologies Inc.
NYSE
down arrow$21.17
$0.07
0.33%
KØB PALANTIR AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Palantir aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Palantir aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Palantir aktier

KØB PALANTIR AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Palantir aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Palantir aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Palantir aktie kurs. Den live Palantir aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Palantir Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Palantir aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Palantir aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Palantir aktier.

Hvis du er helt ny indenfor investering, så kan du begynde med at læse vores artikel med aktier for begyndere inden du læser denne.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Palantir aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform, som gerne har en aktie app til mobilen. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Palantir aktier.


3. Sådan Køber du Palantir aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Palantir aktier.

PALANTIR AKTIER

For at finde Palantir aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Palantir aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af Palantir aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

palantir aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Palantir aktier.

Du kan også læse vores artikler om:


Historien om Palantir

Palantir er en amerikansk virksomhed som blev stiftet tilbage i 2003 af 5 fyre, som hedder Peter Thiel, Joe Lonsdale, Stephen Cohen, Nathan Gettings og Alex Karp. Palantir er en software virksomhed som står bag software som bliver brugt i terrorbekæmpelse af USA’s analytikere i forsvarsministerie. Co-Founderen Peter Thiel har været med til at grundlægge betalingstjenesten PayPal,

Palantir levere software til FBI, CIA og det danske politi. Selskabet er noget som efterretningstjenesten er utrolig glade for Palantir, mens de dog får kritik i forbindelse med deres overvågning, som flere frygter går ud over privatlivets fred. Det danske politi har brugt It systemer fra Polintel, som er bygget på Palantir’s software. Derudover så er deres værktøjer også blevet brugt i Danske Banks hvidvaskningssag for nogle år siden.

Men Palantirs software med navnet Palantir Metropolis bruges af hedgefonde og banker, samt andre finansielle selskaber, mens Palantir Foundry bruges af store virksomheder såsom Morgan Stanley, Fiat og Airbus, så det er ikke udelukkende software til overvågning for efterretningstjenesten og politiet som det bliver brugt til.

Bør man købe Palantir aktier?

Det er svært at forudsige hvad fremtiden bringer, men der er ingen tvivl om at Palantir er en utrolig spændende virksomhed som har nogle yderst interessante kunder. Palantir Technologies omsatte sidste år for 1.1 milliard amerikanske dollars, hvilket fortæller lidt om hvilken enorm virksomhed.

Der er stor efterspørgsel på efter deres produkter rundt i verden, og deres aktie er steget markant siden de blev børsnoteret i 2020, som gør dem til en interessant virksomhed at følge for investorer.

Du kan se flere aktier i vores artikel om amerikanske aktier.

KØB PALANTIR AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (PLTR) Palantir aktie?

Du kan købe en Palantir aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Palantir aktier her)

Hvad er kursen på Palantir aktier nu?

Kursen på Palantir aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Palantir aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Palantir aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen