Novozymes Aktier (2024) NZYM Aktie kurs

KØB NOVOZYMES AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Novozymes aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Novozymes
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Novozymes
aktier

KØB NOVOZYMES AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Novozymes aktier Kurs 2024[Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Novozymes aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Novozymes aktie kurs. Den live Novozymes aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Novozymes Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Novozymes aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Novozymes aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Novozymes aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Novozymes aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform og du kan også læse vores eToro anmeldelse inden du begynder. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Novozymes aktier.


3. Sådan Køber du Novozymes aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Novozymes aktier.

novozymes aktier

For at finde Novozymes aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Novozymes aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af Novozymes aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

novozymes aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Novozymes aktie aktier.

Læs også vores artikler omkring:


Historien om Novozymes

Novozymes A/S er en stor dansk bioteknologisk virksomhed, som forsker og udvikler bio-industrielle produkter og ydelser såsom Enzymer og mikroorganismer til industriel benyttelse.

Novozymes har rødder tilbage til 1925 hvor Novo Terapeutisk Laboratorium blev stiftet af Harald og Thorvald Pedersen. De designede nemlig en sprøjte med insulin til patienter som havde diabetes.

Arne Jacobsen designede i 1935 et helt nyt laboratorium for at virksomheden, kunne følge med deres vækst grundet en vækstende omsætning og indtjening. De skulle igen i 1939 udvide forretningen endnu en gang, da de her begyndte at producere enzymer gennem bugspytkirtlen, som blev lancerede i 1941.

Novo Terapeutisk Laboratorium er blevet utrolig kendt indenfor bioinnovation, hvor de producerer indenfor vaskemiddelenzymer, Tekniske enzymer og fødevareenzymer.

I 2000 bliver virksomheden opdelt i 3 forskellige selskaber: Novo Nordisk A/S, Novozymes A/S og Novo A/S. Det betyder her at Novozymes nu for første gang nogensiden, sælger deres enzymer igennem deres nye webshop.

I de kommende år begynder Novozymes at opkøbe en række biotekselskaber såsom Sybron i USA, Biopharma selskabet GroPep fra Australien og Delta i England, som blot er et lille udpluk af deres opkøb, som sikre Novozymes yderligere vækst.

Novozymes har i dag mere end 6100 ansatte og levere store overskud med en omsætning på mere end 14 milliarder, med forsatte ønsker om yderligere vækst i fremtiden.

Bør man købe Novozymes aktier?

Novozymes aktier er utroligt interessante at følge, og har haft en løbende konstant stigning siden deres Novozymes aktie børsnotering tilbage i år 2000.

Novozymes har oplevet en stor vækst efter at virksomheden blev delt op, og med deres mange opkøb og store udvikling af produkter. Novozymes er også en udbytteaktie, som mange investorer ser som en fordel, hvor investorerne får en del af det overskud som bliver leveret af virksomheden.

Novozymes er en virksomhed som er i vækst og som også har givet overskud i de senere år, hvilket også gør Novozymes til en spændende aktie at følge i de kommende år.

Læs også vores artikel omkring aktier for begyndere.

KØB NOVOZYMES AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen