Orkla Aktier (2024) ORK Aktie kurs

ORK.OL
ORKLA
Oslo
up arrow89,20 DKK
0,05 DKK
0,06%
KØB ORKLA AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Orkla aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Orkla
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Orkla
aktier

KØB ORKLA AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Orkla aktier Kurs 2024[Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Orkla aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Orkla aktie kurs. Den live Orkla aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Orkla Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Orkla aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Orkla aktier, for så snart du har fundet den rette investeringsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Orkla aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Orkla aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Orkla aktier.


3. Sådan Køber du Orkla aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Orkla aktier.

orkla aktier

For at finde Orkla aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Orkla aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af Orkla aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

orkla aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Orkla aktie aktier.

Læs også vores artikler om:


Historien om Orkla

Historien bag Orkla startede helt tilbage i 1960’erne hvor KiMs Saltede Peanuts blev lanceret. Denne hyggelige snack blev nemlig præsenterede for danskerne, hvor de danske forbrugere blev præsenterede for de lækre saltede peanuts.

Kims skulle først hedde KiM, men det viste sig at der i 1960’erne allerede var et tysk cigaret mærke som havde det navn. Løsningen blev derfor at tilføje et ”S” så navnet derfor blev til KiMs.

I år 1965 kom de lækre saltede peanuts på banen under KiMs branded, hvor det blev markedsført af Preben Kaas og Jørgen Ryg. De fik i 1971 byggede deres fabrik i Søndersø på Fyn, hvor de i dag forsat har både produktion og administration. I 1977 fik de lancerede deres skruer, som forsat er en del af deres sortiment, og i 1980’erne begyndte KiMs at eksportere kvalitetsprodukter til eksempelvis England.

I 1997 kom den velkendte figur ”Jørgen” frem på tv’et, og har været en del af KiMs markedsføring frem til 2020, hvor nye figurer er kommet til.

I de senere år er der kommet KiMs chokolade til verden, og her skiftede virksomheden også navn til Orkla Confectionery & Snacks Danmark, dog stadig med branded KiMs. Orkla er også indehaver af en lang række kendte brands, som udover KiMs er bla. Den gamle fabrik, BAHNCKE, HUSK, Longo Vital, og mange flere store brands.

Bør man købe Orkla aktier?

Orkla er en utrolig interessant virksomhed, som har haft en massiv vækst i en lang årrække. De har igennem årene opkøbt en hel masse store brands og der er ikke noget der tyder på at de stopper deres opkøb af fødevarebrands i fremtiden. Orkla har de en lang årrække haft store overskud og Orkla aktier er også udbytteaktier, hvor du som aktionær får en del af overskuddet i udbytte.

Vi kan ikke svare dig på om du skal købe Orkla aktier, men vi håber at du har fået mere viden og derfor kan begynde at undersøge aktien grundigere inden du køber den. Men vi finder Orkla som en utrolig spændende og sund virksomhed, som uden tvivl er en virksomhed som vi kommer til at følge i fremtiden.

Bliv klogere på hvordan du kommer i gang med aktieinvestering for begyndere.

KØB ORKLA AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (ORK) Orkla aktie?

Du kan købe en Orkla aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Orkla aktier her)

Hvad er kursen på Orkla aktier nu?

Kursen på Orkla aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Orkla aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Orkla aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen