Unity Software Aktie (2024 ) U Aktie kurs

U
Unity Software Inc.
NYSE
up arrow$23.33
$0.23
1.00%
KØB UNITY SOFTWARE AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Unity Software aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Unity Software
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Unity Software
aktier

KØB UNITY SOFTWARE AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Unity Software aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Unity Software aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Unity Software aktie kurs. Den live Unity Software aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Unity Software Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Unity Software aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Unity Software aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Unity Software aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Unity Software aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform med en god aktie app. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Unity Software aktier.


3. Sådan Køber du Unity Software aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Unity Software aktier.

Unity Software aktier

For at finde Unity Software aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Unity Software aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af Unity Software aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

Unity Software aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Unity Software aktier.


Historien om Unity Software

Unity Software blev stiftet i 2004 af de danske iværksættere David Helgason, Nicholas Francis samt Joachim Ante. Deres første spil blev desværre ikke en succes, og de lykkes ikke at tjene penge på det. Men til gengæld så kunne de tre grundlæggere se at de havde skabt nogle udviklingsværktøjer til at skabe spil, som de kunne hjælpe andre spiludviklere med at anvende til deres spilprojekter.

Denne virksomhed endte med at demokratisere spiludviklingen, og gøre det lettere at skabe spil med 2D og 3D indhold. De vandt en andenplads til Apple Design Awards i 2006, og i 2007 efter at iPhone blev lanceret, så kunne deres platform understøtte spil til iPhone fuldt ud.

På daværende tidspunkt, så fokuserede spiludviklervirksomhederne på spil til konsoller, hvilket gjorde at Unity kunne stå som de dominerende på markedet i flere år.

I 2013 integrerede Facebook også et softwareudviklersæt igennem Unity Spilmotoren, som kunne hjælpe med at spore reklamekampagner samt links i de forskellige spil på det sociale medie. I 2014 opkøbte Unity også Applifier som er en mobiltjenesteudbyder, som styrkede deres position.

Unity Software har opkøbt en del konkurrerende virksomheder igennem tiden, samt virksomheder der kan støtte deres forretning, som de historisk set har investeret massivt i igennem de senere år.

Bør man købe Unity Software aktier?

Unity Software er en utroligt spændende virksomhed, som har et markedet i fuld vækst. Unity Software har i de senere år investeret massivt i vækst, som især gør dem interessante for investorer. Men om du skal købe Unity Software aktier afhænger af din risikoprofil og strategi. Men hvis du tror på at Unity Software får succes med deres massive investeringer i de kommende år, så kan Unity Software aktier blive en god investering, men der medfølger naturligvis også en risiko ved at investere i sådanne vækstvirksomheder.

Vi ser frem til de kommende år, med at følge Unity Software og deres Unity Software aktier.

KØB UNITY SOFTWARE AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (U) Unity Software aktie?

Du kan købe en Unity Software aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Unity Software aktier her)

Hvad er kursen på Unity Software aktier nu?

Kursen på Unity Software skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Unity Software aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Unity Software aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen