Canopy Growth Aktie (2024 ) CGC Aktie kurs

CGC
Canopy Growth Corporation
NasdaqGS
down arrow$7.08
$0.1412
1.96%
KØB CANOPY GROWTH AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Canopy Growth aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Canopy Growth
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Canopy Growth
aktier

KØB CANOPY GROWTH AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Canopy Growth aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Canopy Growth aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Canopy Growth aktie kurs. Den live Canopy Growth aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Canopy Growth Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Canopy Growth aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Canopy Growth aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid. Køb aktier med vores købsguide og kom i gang på få minutter.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Canopy Growth aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Canopy Growth aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform med den bedste aktie app. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Canopy Growth aktier.


3. Sådan Køber du Canopy Growth aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Canopy Growth aktier.

Canopy growth aktier

For at finde Canopy Growth aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Canopy Growth aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af Canopy Growth aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

Canopy growth aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Canopy Growth aktier.


Historien om Canopy Growth

Canopy Growth Corporation er en af de største producenter af cannabis i verden. De blev stiftet tilbage i 2013 under navnet Tweed Marijuana Inc. men skiftede dog navn i 2015.

Canopy Growth fik deres licens til lovligt at producere og sælge cannabis i som den første virksomhed i Nordamerika. Derdudover så blev de børsnoteret i 2018, som den første cannabisproducent der kom på børsen i New York, NYSE.

Inden den dag, så var cannabis udelukkende lovligt, hvis de blev brugt til medicinske formål i Canada.

Canopy Growth har også fået udskiftet deres direktør et par gange, grundet de ramte ind i nogle ret massive tab i 2019, hvor virksomheden blev omstrukureret. Deres aktiekurs faldt også, men efter at de fik omstruktureret virksomheden og skåret nogle af deres dårlige produktioner, og fyrede en del medarbejdere, for at få styr på deres udgifter. Samme år begyndte virksomheden at lancere deres spiselige cannabisprodukter, som f.eks. igennem drikkevarer og chokolade med CBD og THC.

Virksomheden har opkøbt en række virksomheder igennem årene, for at optimere ekspansionen rundt i hele verden, hvor de i de senere år også har opkøbt cannabisproducenter i bl.a. spanien, Danmark og Tyskland.

Bør man købe Canopy Growth aktier?

Canopy Growth er en utroligt interessant virksomhed, som har haft både medvind og modvind i de senere år. De er en af de største producenter af cannabis i verden, og har opkøbt en lang række cannabisproducenter i de senere år, men har også tabt penge, som har gjort at de har omstruktureret virksomheden og udskiftet deres direktør.

Det kan derfor være svært at sige om du bør købe Canopy Growth aktier, da det afhænger af din risikoprofil. Hvis du tror på at deres omstrukturering bærer frugt, og at de kan udbytte deres mange opkøb til at skabe både vækst og overskud i de kommende år, så kan det være at du skal undersøge Canopy Growth Corporation nærmere, for at finde ud af om det er noget du ønsker at investere i.

Vi kommer til at følge de forskellige cannabis aktier tæt i de kommende år.

KØB CANOPY GROWTH AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (CGC) Canopy Growth aktie?

Du kan købe en Canopy Growth aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Canopy Growth aktier her)

Hvad er kursen på Canopy Growth aktier nu?

Kursen på Canopy Growth skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Canopy Growth aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Canopy Growth aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen