BMW aktie (2024) BMW Aktie kurs

BMW.DE
BAY.MOTOREN WERKE AG ST
XETRA
down arrow88,86 €
1,16 €
1,29%
KØB BMW AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb BMW aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”BMW
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du BMW
aktier

KØB BMW AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

BMW aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE BMW aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste BMW aktie kurs. Den live BMW aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for BMW Aktier igennem en længere periode.

Køb din første BMW aktie trin for trin

Det er nemt at investere i BMW aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe BMW aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe BMW aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform med den bedste aktie app. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine BMW aktier.


3. Sådan Køber du BMW aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine BMW aktier.

BMW aktier

For at finde BMW aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din BMW aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af BMW aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

bmw aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første BMW aktie aktier.

Læs også vores artikel omkring:


Historien om BMW

BMW har rødder helt tilbage til Karl Rapp og Gustav Otto, hvor der i 1916 skete en fusion mellem Gustav Otto’s virksomhed Flugmaschinenfabrik Gustav Otto blev fusionerede til Bayerische Flugzeug-Werke AG, mens Rapp Motorenwerke blev til Bayerische Motoren Werke GmbH, som blev omdannet til et aktieselskab.

Fra 1917 kom BMW logoet som viser de bayerske statsfarver og i 1920 blev de for første gang vist i en reklame.

BMW kunne i 1923 annoncere deres første motorcykel R 32, hvor de indtil da kun havde leveret motorer til færdige køretøjer. Grundkonceptet bag denne originale BMW motorcykel, hvor der er en boksemotor med længderetning placeret cylindre og akseldreg forsætter endda med at blive brugt i deres motorcykler den dag i dag.

i 1928 begynder BMW at bygge biler, hvor de opkøbte Fahrzeugfabrik Eisenach, som indtil anden verdenskrig byggede alle BMW biler. Den første BMW bil blev bygget under et licens fra Austin Motor Company i 2019, som blev afløst af BMW’s egne designs i 1932.

Efter anden verdenskrig så besatte de allierede soldater BMW fabrikken fordi de klassificrede virksomheden som et oprustningsfirma, hvilket gjorde at deres maskiner og værktøjer blev demonteret, hvor det amerikanske militær standsede alt produktion af BMW biler og motorcykler.

Det blev først i 1951 at den første BMW blev produceret efter krigen, hvor BMW 501, som var en stor sedan som kunne rumme helt op til seks personer med en sekscylindrede motor som også blev brugt i BMW 326 før krigen startede.

Hvis vi spoler hurtigt frem til 1994 så kom BMW til USA, hvor de byggede en bilproduktionsfacilitet. Fabrikken er placeret i Spartanburg, South Caroline, hvor den er designet til at producere BMW Z3 Roadster, som åbnede i 1994. Deres Z3 eksponeres fra Spartanburg til hele verden, og fabrikken har i slutningen af 1990’erne udvidede sin produktion så BMW X3, X4, X5, X6 modeller i Spartanburg

I de senere år er BMW forsat en af de mest populære brands i bilverdenen, hvor de producere millioner af biler samt motorcykler til forbrugerne.

BMW omsætter for mere end 98 milliarder EUR og har mere end 120.000 ansatte verden over og er en af de største bilproducenter i verden.

Bør man købe BMW aktier?

Om du skal købe BMW aktier eller ej, kan vi ikke svare på da vi ikke kender dig aktiestrategi, men der er ingen tvivl om at det er en yderst spændende aktie at følge. BMW har i mange år leveret store overskud, hvilket naturligvis også er interessant for dig som investor.

BMW er også begyndt at producere el-biler og her kommer Tesla som en konkurrent, som BMW er oppe imod, så hvis du tror på at BMW kommer med i toppen af el-biler i fremtiden, så kan BMW blive en god investering. Derudover så er BMW aktier også udbytteaktier som betaler et ganske flot udbytte til deres aktionærer. Vi kommer uden tvivl til at følge BMW aktier tæt i fremtiden.

Læs også omkring den nye aktiesparekonto regler.

KØB BMW AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (BMW) BMW aktie?

Du kan købe en BMW aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe BMW aktier her)

Hvad er kursen på BMW aktier nu?

Kursen på BMW aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe BMW aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om BMW aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen