Samsung Aktie (2024) SMSN Aktie kurs

SMSN.IL
SAMSUNG ELECTRONICS CO LTD (ATT
IOB
up arrow$1,443.00
$21.00
1.48%
KØB SAMSUNG AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Samsung aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Samsung
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Samsung
aktier

KØB SAMSUNG AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Samsung aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Samsung aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Samsung aktie kurs. Den live Samsung aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Samsung Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Samsung aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Samsung aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Samsung aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Samsung aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige investeringsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Samsung aktier.


3. Sådan Køber du Samsung aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Samsung aktier.

samsung aktier

For at finde Samsung aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Samsung aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af Samsung aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

samsung aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Samsung aktier.

Læs også vores artikel omkring:


Historien om Samsung Electronics

Samsung blev grundlagt tilbage i 1938, hvor det dog var en dagligvarehandel. Stifteren var Lee Byung-Chull, som startede virksomheden i Korea, hvor han handlede nudler og andre varer der var produceret i nærheden af byen og navnet ”Samsung” er koreansk og står for ”tre stjerner”.

Efter Koreakrigen så begyndte Lee også at forhandle tekstiler og åbnede den største uldmølle i hele Korea, hvor han stærkt fokuserede på industrialiseringen, hvor målet var at hjælpe sit eget land med at genopbygge sig selv efter krigen.

I løbet af 1970’erne udvidede virksomheden sine tekstilfremstilling til at dække hele produktlinjen fra selve råmaterialerne til det færdige slutprodukt.

Men allerede i 1969 begyndte Samsung så småt at gå ind i elektronikindustrien, hvor deres første produkt var et sort-hvid fjernsyn. I 1970erne begyndte Samsung at eksportere hjemmeelektronik til andre lande, og i 1970erne og 1980erne, oplevede de en stor ekspansion af Samsungs teknologivirksomheder.

I 1987døde Lee Byung-Chull og han søn Lee Kun-Hee tog over. Samsung blev opdelt i 5 virksomheder, hvor Elektronik forblev under Lee Kun-Hees ledelse, mens de andre blev drevet af andre sønner og døtre af Lee Byung-Chull.

Lee forsatte med at drive Samsung Electronics og igennem 1990erne vækstede virksomheden globalt, men på trods af den store succes, så var der også flere skandaler i Samsung, såsom patentkrænkelser og bestikkelsessager. Lee blev kendt skyldig i at have bestukket præsident Roh Tae-Woo og fik 2 års fængsel, som dog blev ændret til en benådning i 1997.

I 2000erne kom den første Samsung Galaxy smartphone, som skabte en massiv succes i de kommende år, og hvor det blev en af de mest solgte smartphones i verden. Samsung leverede også de første mikroprocessorer til Apples første iPhone modeller, og var en af de største mikroprocessorproducenter i hele verden.

Lee døde i 2020, hvor hans søn, Lee Jae-Yong siden 2014 dog havde ledet Samsung Group, som har forsat i Lee’s fodspor med forsat stor vækst med salg af bla. Samsung fjernsyn, Samsung Tablets, Smartwatches og smartphones.

Bør man købe Samsung aktier?

Samsung er en yderst interessant virksomhed, som virkeligt har formået at vækste massivt i store dele af verden. De har også været en del af nogle skandaler indenfor bestikkelse og patentkrænkelser igennem tiden, men har rystet det af sig igen og har forsat deres globale ekspansion, med store årlige overskud i selskabet. Samsung aktier giver også et flot udbytte som mange aktionærer også finder interessant.

Hvis du vil investere i Samsung aktier, så skal du lave din egen research inden du beslutter dig for om du skal købe Samsung aktier, for det er en virksomhed hvor der virkeligt sker mange ting i konstant både positive og negative, men den negative omtale virker ikke til at påvirke virksomhedens salgstal, som derfor kan være interessant for mange investorer.

Læs også vores artikel omkring den nye aktiesparekonto.

KØB SAMSUNG AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (SMSN) Samsung aktie?

Du kan købe en Samsung aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Samsung aktier her)

Hvad er kursen på Samsung aktier nu?

Kursen på Samsung aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Samsung aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Samsung aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen