Pfizer Aktier (2024) PFE Aktie kurs

PFE
Pfizer, Inc.
NYSE
up arrow$27.32
$0.335
1.24%
KØB PFIZER AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Pfizer aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ” Pfizer aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Pfizer aktier

KØB PFIZER AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Pfizer aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Pfizer aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Pfizer aktie kurs. Den live Pfizer aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Pfizer Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Pfizer aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Pfizer aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Pfizer aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Pfizer aktier, så skal du finde den rigtige investeringsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Pfizer aktier.


3. Sådan Køber du Pfizer aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Pfizer aktier.

pfizer aktier

For at finde Pfizer aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Pfizer aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af Pfizer aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

pfizer aktier aktiekurs

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket. Nu ejer du hermed dine første Pfizer aktier.

Læs også:


Historien om Pfizer

Pfizer er en kæmpe medicinalvirksomhed som blev stiftet helt tilbage i 1849 af Charles Pfizer og Charles Erhart. Pfizer omsætter for mere end 50 millarder dollars om året, hvilket fortæller lidt om hvilken størrelse de har.

En af de produkter som Pfizer især er blevet kendt for er deres kræftmedicin med navnet ”Ibrance” samt deres tabletter med navnet ”Xeljanz” som er beregnet til at behandle leddegigt. Disse produkter står for omkring halvdelen af Pfizer’s salg i verden.

Da Charles Pfizer og Charles Erhart startede Pfizer, så var det blot en lille kemisk virksomhed, som lancerede deres første produkt samme år som virksomheden blev grundlagt. Deres førte produkt behandlede tarmorme, som var noget som mange døjede med i midten af 1900 tallet i Amerika. Deres produkt var Santonin, som fra lanceringen af blev en stor succes og det blev startskuddet til Pfizer som vi kender den i dag.

Efter 19 år havde Pfizer mere end 150 medarbejdere i 1968, flyttede i en ny bygning for at få plads til alle de nye medarbejdere, og til forsat vækst.

I 1891 døde Charles Erhart og Charles Pfizer overtog derfor kontrollen over virksomheden. I 1905 overtog Pfizers yngste søn, Emilie kontrollen, hvor Charles Pfizer døde det efterfølgende år og derefter var Emilie formand for selskabet frem til 1942. I 1941 begyndte Pfizer at masseproducere pencillin til anden verdenskrig, hvor de oplevede en massiv vækst i de kommende år.

Vi skruer tiden frem til nutiden, hvor Pfizer idag har rettigheder til en lang produktportefølje, som giver dem en enorm indtjening, og kombineret med deres Pfizer vaccine mod Covid-19, så er deres fremtid ganske lys.

Bør man købe Pfizer aktier?

Pfizer er en utrolig spændende virksomhed og det gør også Pfizer aktier som en interessant investeringsmulighed. Der er ingen der kan se hvad der sker i fremtiden, men der er ingen tvivl om at Pfizer har været et populært valg for mange investorer, og i kombination med at de i en lang årerække har haft store overskud med en voksende omsætning.

Udover at en Pfizer aktie kan være spændende grundet den potentielle vækstrejse, men de giver også udbytte, hvor de sidste gang gav et udbytte på 3.26% hvilket er ganske attraktivt for mange investorer. Pfizer aktier er derfor en utrolig spændende aktie for investorer.

Læs også vores artikel med aktiehandel for begyndere

KØB PFIZER AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (PFE) Pfizer aktie?

Du kan købe en Pfizer aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Pfizer aktier her)

Hvad er kursen på Pfizer aktier nu?

Kursen på Pfizer aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Pfizer aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Pfizer aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen