Pepsi Aktie (2024) PEP Aktie kurs

PEP
Pepsico, Inc.
NasdaqGS
up arrow$182.09
$1.01
0.56%
KØB PEPSI AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Pepsi aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Pepsi
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Pepsi
aktier

KØB PEPSI AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Pepsi aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Pepsi aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Pepsi aktie kurs. Den live Pepsi aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Pepsi Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Pepsi aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Pepsi aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Pepsi aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Pepsi aktier, så skal du finde den rigtige investeringsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Pepsi aktier.


3. Sådan Køber du Pepsi aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Pepsi aktier.

Pepsi aktier

For at finde Pepsi aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Pepsi aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af Pepsi aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

pepsi aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Pepsi aktier.

Læs også artiklerne:


Historien om PepsiCo

PepsiCo er et amerikansk mad- og drikkevarefirma, som er blandt en af de største i verden. De har produkter i over 200 lande, fordelt ud på deres forskellige madvare og drikkevarer.

Navnet PepsiCo stammer fra da virksomheden blev grundlagt i 1965, hvor den er resultatet af Pepsi-Cola Company som fusionerede med Frito-Lay.

Den første Pepsi-cola kom helt tilbage i 1898, og blev skabt af Caleb D. Brandham. Han ønskede at kopiere Coca-Cola og deres store succes, hvor hans kulsyreholdige Cola-aromatiserede Pepsi drik kom på markedet. Drikken blev enormt populær og havde mange års succes indtil første verdenskrig brød ud. Her lukkede virksomheden, men blev forsøgt at få oppe og køre igen i 1920erne.

Først i 1931 blev virksomhedens navn og varemærke købt af Charles G. Gruth, som er grundlæggeren af den Pepsi-Cola som vi kender idag. Her valgte han at oprette et nyt Pepsi Cola Company, hvor han fik en kemiker til at skabe en endnu bedre formular, så drikken blev endnu bedre, men mistede selv en stor andel af Pepsi Cola Company i 1939.

I 1950 blev Alfred N. Steele direktør for Pepsi Cola Company, og her begyndte han at fokusere på store reklamekampagner, som øgede Pepsi Colas indtjening med hele 11 gange i 1950erne, hvilket resulterede i at Pepsi blev den største konkurrent til Coca Cola.

I nyere tid har PepsiCo fokus på at udvide virksomhedens aktiviteter i flere lande, hvor Rusland er deres næststørste marked, og hvor PepsiCo er det største mad- og drikkevarefirma i hele Rusland.

Bør man købe Pepsi aktier?

Pepsi aktier er utroligt interessante for mange investorer, og det er der flere årsager til. Pepsi minder meget om deres konkurrent Coca Cola ift. at Pepsi aktier også er udbytteaktier, og en pepsi aktie giver også historisk set et bedre udbytte end konkurrenten i de seneste år.

Vi kan ikke svare dig på om du bør købe Pepsi aktier, men vi kommer helt bestemt til at holde godt øje med dem i den kommende tid.

Læs også vores artikel om aktier for nybegyndere.

KØB PEPSI AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (PEP) Pepsi aktie?

Du kan købe en Pepsi aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Pepsi aktier her)

Hvad er kursen på Pepsi aktier nu?

Kursen på Pepsi aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Pepsi aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Pepsi aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen