Danske Bank A/S Aktier (2024) DANSKE Aktie kurs

DANSKE.CO
Danske Bank A/S
Copenhagen
up arrow208,80 DKK
3,50 DKK
1,70%
KØB DANSKE BANK AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Danske bank aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Danske bank
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Danske bank
aktier

KØB DANSKE BANK AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Danske bank aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Danske bank aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Danske bank aktie kurs. Den live Danske bank aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Danske

bank aktier igennem en længere periode.

Køb din første Danske bank aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Danske bank aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Danske bank aktier, eller bare køb aktier generelt.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Danske bank aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Danske bank aktier.

3. Sådan Køber du Danske bank aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Danske bank aktier.

Danske bank aktier

For at finde Danske bank aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Danske bank aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.

4. Køb af Danske bank aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

danske bank aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Danske bank aktier.

Læs også vores artikler:

Aktiekurs danske bank aktier

Aktiekurs danske bank er uden tvivl spændende at følge med i.

Den danske bank aktiekurs som du kan se længere oppe i vores artikel er opdateret i realtime, så du kan derfor altid se de nyeste danske bank aktiekurser i vores artikel. Det er ofte det som man søger efter når man søger efter ”aktiekurser danske bank” så du er opdateret på en af de store danske aktiefavoritter, og vi har placeret den i toppen, så du slipper for at bruge alt for lang tid på at finde den nyeste aktiekurs for danske bank aktier.

Når du ser den live danske bank aktiekurs, så skal du vide at den opdateres hele tiden, og at du derfor kan gemme vores artikel her hvis du følger danske bank aktiekurser som enten potentiel investor eller investor.

Historien om Danske bank

Danske Bank blev stiftet helt tilbage i 1871. Det er Danmarks største bank, som står for hele 27% af alle lån i Danmark samt 29% af alle indlån i Danmark, som er fordelt ud på deres 91 filialer, mens de samlet set har i alt 180 filialer i Danmark, Norge, Sverige, England og Irland. De har mere end 3.3 Millioner kunder fordelt ud på både erhverv og privat.

Danske bank har været centrum i flere skandaler indenfor hvidvaskning og fejlopkrævninger fra deres kunder, hvilket har givet dem et lettere træls omdømme i de senere år. Det er nogle større sager, som Danske bank bruger en hel masse ressourcer på, og som de har taget et ansvar for at få løst. Derudover så har der også været en række problemer med nogle af deres investeringsprodukt, Flexinvest Fri, hvor danske bank’s rådgivere har rådet kunderne til at investere i deres investeringsprodukter, da de havde et forventet negativt afkast på deres produkt, som de ikke fortalte deres kunder. Det har Danske bank fået en bøde på 9 Millioner kroner for at gøre.

Sagerne er rigtig skidt for deres omdømme, men de er forsat den største bank i Danmark, og har økonomi og kræfter til at forbedre deres omdømme. Det er en stor bank som har lært en masse fra deres skandaler, og som har mange år på bagen.

Bør man købe Danske bank aktier?

Det er svært at fortælle hvad der sker i fremtiden, for at sige om du bør købe Danske bank aktier. Men selvom Danske Bank har haft en række skandaler, så er de stadig den største Bank i Danmark, så alle kunder har tydeligvis ikke mistet tilliden til dem.

Derudover så betaler Danske bank også udbytte af deres aktier, som for mange investorer også er noget som fortæller at det er en virksomhed som har et stabilt overskud, siden de kan udbetale en del af overskuddet til aktionærerne. Så alt i alt, er Danske Bank en af de store banker som for mange investorer er interessant at holde øje med.

Læs også vores artikel med gode danske aktier.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (DANSKE) Danske bank aktie?

Du kan købe en Danske bank aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Danske bank aktier her)

Hvad er kursen på Danske bank aktier nu?

Kursen på Danske bank aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Danske bank aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Danske bank aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Kilder og brugbare links til videre læsning bulp
Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen