Tilray Aktie (2024) TLRY Aktie kurs

TLRY
Tilray Brands, Inc.
NasdaqGS
down arrow$1.83
$0.015
0.81%
KØB TILRAY AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Tilray aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Tilray
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Tilray
aktier

KØB TILRAY AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Tilray aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Tilray aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Tilray aktie kurs. Den live Tilray aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Tilray Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Tilray aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Tilray aktier, for så snart du har fundet den bedste investeringsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Tilray aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Tilray aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Tilray aktier.


3. Sådan Køber du Tilray aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Tilray aktier.

tilray aktier

For at finde Tilray aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Tilray aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af Tilray aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

tilray aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Tilray aktier.


Historien om Tilray

Tilray blev stiftet tilbage i 2014, hvor de lagde ud med deres produktion af cannabis. Allerede i 2018, blev de den første canadiske cannabisproduktion, der lovligt kunne eksportere deres medicinske cannabis til USA. Her begyndte de også at distribuere og co-brande deres ikke rygelige cannabisprodukter lovligt globalt, hvilket var brænde på bålet til deres massive vækst. Samme år blev de også børsnoteret, hvor deres aktie skød i vejret, med et efterfølgende fald igen, men hvor deres børsnotering rejste 153 Millioner dollars.

Tilray kunne i 2018 også annoncere et joint venture på hele 100 Mio dollars, hvor Tilray i samarbejde med verdens største bryggeri AblnBev begyndte at forske i at tilføre deres cannabisprodukter til drikkevare.

De er i de senere år blevet store spillere indenfor eksport af cannabisprodukter til både USA og Europa, hvor de også har opkøbt yderligere produktionsselskaber til deres cannabis, for at ekspandere yderligere.

Bør man købe Tilray aktier?

Det er svært at svare på om du bør købe Tilray aktier, da det afhænger af hvad din aktiestrategi er. Der er heller ingen der kan forudse hvad fremtiden bringer. Men Tilray er en gigant indenfor cannabisproduktion og distribution af deres produkter globalt, og der er mange der tror på at potentialet med cannabis i fremtiden er kæmpe stort, hvor der også er en del forskning i cannabis og effekten deraf.

Der er dog også flere lande hvor cannabis ikke er blevet legaliseret endnu, hvilket naturligvis kan give en usikkerhed. Så hvis du tror på at Tilray kan forsætte som en af de største producenter af cannabisprodukter, og at du samtidigt tror på at markedet vil vokse, så kan Tilray aktier være spændende for dig at undersøge nærmere.

Du kan også se vores liste med Cannabis aktier.

KØB TILRAY AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (TLRY) Tilray aktie?

Du kan købe en Tilray aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Tilray aktier her)

Hvad er kursen på Tilray aktier nu?

Kursen på Tilray skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Tilray aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Tilray aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen