Tryg Aktier (2024) TRYG Aktie kurs

TRYG.CO
Tryg A/S
Copenhagen
down arrow144,60 DKK
0,9000 DKK
0,62%
KØB TRYG AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Tryg aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Tryg
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Tryg
aktier

KØB TRYG AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Tryg aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Tryg aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Tryg aktie kurs. Den live Tryg aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Tryg Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Tryg aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Tryg aktier, for så snart du har fundet den bedste aktie handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Tryg aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Tryg aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Tryg aktier.


3. Sådan Køber du Tryg aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Tryg aktier.

tryg aktier

For at finde Tryg aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Tryg aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af Tryg aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

tryg aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Tryg aktie aktier.

Læs også artiklerne:


Historien om Tryg

Virksomheden Tryg har rødder tilbage til 1731, hvor det blev grundlagt som Danmarks første forsikringsselskab. Årsagen til at forsikringsselskabet Tryg blev grundlagt var grundet en stor brand i 1728, hvor en stor del af København var i brand og mere end 1600 matrikler blev brændt ned.

Dengang blev det kaldt en Brandkasse som fik navnet Kjøbenhavns Brandforsikring, som er den første gren af Tryg’s historie. De forsatte under dette navn i mange år.

I 1898 ser vi for første gang navnet Tryg A/S, hvor selskabet bliver betegnet som et livsforsikringsselskab. I de kommende år bliver der en række mindre selskaber fusionerede, og til sidst så slog de sig sammen med navnet Andels-Anstalten Tryg.

I 1974 slog flere mindre forsikringsselskaber sig sammen, hvor Kjøbenhavns Brandforsikring og Andels-Anstalten Tryg fusionerede, hvilket resulterede i Tryg forsikring. År 1991 bliver Tryg til et aktieselskabet, som er ejet af Tryg Danmark smba.

I 2003 blev Tryg børsnoteret og lynhurtigt blev de en af de mest handlede aktier på den Københavnske fondsbørs og en del af OMX C20 indekset, som nu er OMX C25 indekset.

I 2015 så vælger Tryg at splitte Tryg aktien i 1:5 hvilket betyder at en aktie med en værdi på 25 Kr. bliver erstattet af 5 aktier af 5 kr.

I 2016 så begynder Tryg at udbetale medlemsbonus til alle deres kunder, for hele 696 Millioner kr. og i 2017 opkøbte Tryg forsikringsselskabet Alka som udgør hele 6% af det danske privatforsikring markedet.

I dag er Tryg en af Danmarks største forsikringsselskaber med mere end 4400 medarbejdere, og har overskud på mere end 2770 Millioner kroner, hvor en stor del af deres overskud bliver udbetalt til deres kunder.

Bør man købe Tryg aktier?

Tryg aktier er nogle af de mest handlede aktier i Danmark, og der er ingen tvivl om at de stort set siden deres børsnotering har været en af de mest populære Danske aktier. De levere år efter år store overskud og som udbytteaktie er de også blandt de mest populære udbytteaktier, da Tryg i en del år har udbetalt et højt udbytte til deres aktionærer. Tryg er en af de mere stabile aktier, så her skal man ikke forvente at fordoble sin investering på få måneder, men til gengæld så er risikoen også mindre for en investor. Hvis du kan lide en mindre risikofyldt aktie som også udbetaler udbytte, så kan Tryg være en interessant investeringsmulighed, som du kan overveje.

Læs også vores artikel omkring Amerikanske aktier.

KØB TRYG AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (TRYG) Tryg aktie?

Du kan købe en Tryg aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Tryg aktier her)

Hvad er kursen på Tryg aktier nu?

Kursen på Tryg aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Tryg aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Tryg aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen