Netflix Aktier (2024) NFLX Aktie kurs

NFLX
Netflix, Inc.
NasdaqGS
up arrow$577.75
$23.15
4.17%
KØB NETFLIX AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Netflix aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ” Netflix aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Netflix aktier

KØB NETFLIX AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Netflix aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Netflix aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Netflix aktie kurs. Den live Netflix aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Netflix Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Netflix aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Netflix aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Netflix aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Netflix aktier, så skal du finde den rigtige aktie handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Netflix aktier.


3. Sådan Køber du Netflix aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Netflix aktier.

netflix aktier

For at finde Netflix aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Netflix aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af Netflix aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

netflix aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket. Nu ejer du hermed dine første Netflix aktier.

Andre spændene aktier:


Historien om Netflix

Netflix blev stiftet tilbage i 1997 af Marc Randolph og Reed Hatings, dengang hvor man stadig brugte VHS og hvor DVD ikke engang var kommet på markedet i USA. Hele ideen til Netflix som streamingtjeneste opstod, da selskabets direktør fik en ekstraregning på hele 40 dollars fordi han afleverede en VHS film for sent.

Tilbage i år 2000 så fik Blockbuster tilbuddet om at købe Netflix for den nette sum af 50 millioner dollars. Det valgte ejerkredsen af Blokbuster at takke nej til, hvilket de formentligt fortryder idag. For i 2010 endte Blockbuster med at dreje nøglen om og gik derved konkurs.

Netflix har i de efterfølgende år haft en kraftig vækst i hele verden, og har opnået en status som den største streamingtjeneste i verden.

I januar 2019 opnåede Netflix mere end 139 millioner abonnementer, hvilket er en kæmpe mængde betalende kunder der hver eneste måned betaler til Netflix. I 2020 kom de med en ny rapport hvor de rundede over 200 millioner abonnementer, hvilket i høj grad fortæller om den vækst som Netflix har.

Bør man købe Netflix aktier?

Det er svært at se om hvad fremtiden bringer, og særligt indenfor streamingtjenester. Der er nemlig et kæmpe udvalg af streamingtjenester som lancere deres bud på den bedste streamingtjenester, hvilket naturligvis betyder at der kommer en øgede konkurrence. Men fordelen for Netflix er at de har opnået en størrelse at de kan producere eget indhold som deres fortjeneste er langt højere på, hvilket også betyder at de har råd til at investere mere i markedsføring end deres konkurrenter.

Netflix aktier har haft en eksplosiv vækst igennem de seneste mange år, hvilket også har fået en Netflix aktie til at stige radikalt for de investorer der har været indehavere af dem. Netflix har uden tvivl en stabil forretning og på trods af deres store investeringer, så levere de forsat overskud i virksomheden, hvilket er sød musik i ørene på Netflix aktie investorer. Der er en god chance for at Netflix vinder streamingkampen hvilket hvis det bliver tilfældet gør det til en rigtig god investering.

KØB NETFLIX AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (NFLX) Netflix aktie?

Du kan købe en Netflix aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Netflix aktier her)

Hvad er kursen på Netflix aktier nu?

Kursen på Netflix aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Netflix aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Netflix aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen