Coinbase Aktier (2022) COIN Aktie kurs

COIN
Coinbase Global, Inc.
NasdaqGS
$219.50
$2.50
1.13%
KØB COINBASE AKTIER Din kapital er udsat for risici.

Køb Coinbase aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Coinbase aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Coinbase aktier

KØB COINBASE AKTIER Din kapital er udsat for risici.

Coinbase aktier Kurs 2022 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Coinbase aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Coinbase aktie kurs. Den live Coinbase aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Coinbase Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Coinbase aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Coinbase aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Coinbase aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Coinbase aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Vurdering
  Unikke fordele
  • Optimer din strategi med AI analyser
  • Vælg imellem 3000+ CFD’er
  • Gratis webinars, kurser og guides
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  8/10
  KØB AKTIER 73,81% af detailinvestorer taber penge på CFD handel.
 • Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Platform optimeret til aktive investorer
  • Professionelle analyseværktøjer
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg mellem 40.000+ aktier
  • Mulighed for at investere i fremtidige børsnoteringer
  • Handel med aktier, som købte du på en webshop
  Kurtage fra Fra 2 Euro Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
Vis flere +

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Coinbase aktier.


3. Sådan Køber du Coinbase aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Coinbase aktier.

coinbase aktier

For at finde Coinbase aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Coinbase aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af Coinbase aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

coinbase aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Coinbase aktier.


Historien om Coinbase

Coinbase er en velkendt kryptovaluta handelsplatform, som er skabt til at købe og sælge kryptovaluta. Skaberen var Brian Armstrong og Fred Ehrsam, som hhv. arbejdede som udvikler hos AirBnB og som finansrådgiver hos Goldman Sachs. De valgte at gå sammen, for at skabe en handelsplatform hvor man kunne handle kryptovaluta, da man dengang havde svært ved netop at kunne handle enhver type kryptovaluta, medmindre man skulle ud på skumle markedspladser for at købe sin kryptovaluta.

Bitcoin fik især gjort at der kom en stor efterspørgsel efter Coinbase platformen i 2017, hvor Bitcoin’s kurs eksploderede i vejret. I de seneste år er efterspørgslen steget radikalt efter kryptovalutaer, hvilket har gavnet Coinbase’s vækst.

I maj 2013 modtog Coinbase 5 millioner dollars som investering fra Kapitalfonden Union Square Venture.

I december 2013 modtog Coinbase endnu en investering, på hele 25 millioner dollars fra Kapitalfondene Andreessen Horowitz, Union Square Ventures og Rabbit Capital.

I 2014 vækstede virksomheden voldsomt og opnåede 1 million brugere, de fik skabt en massiv sikkerhed for brugerne og lancerede et sikkerhedssystem til lagering af Bitcoin. I de efterfølgende år fik de gentagende investeringer som tiltog i styrke, for at forsætte denne kraftige vækstfase som virksomheden var i.

I dag har Coinbase mere end 56 millioner brugere, med over 8.8 millioner aktive brugere, med en markedsværdi på hele 65 millarder dollars. Disse tal er nærmest uset for en så ny virksomheden, og det har også gjort at Coinbase blev børsnoteret i 2021 og alt tyder på at denne massive vækst forsætter i den kommende tid.

Bør man købe Coinbase aktier?

Der er mange investorer der tror på at Coinbase aktier vil stige i fremtiden. Kryptovalutaer er stadig meget nye, og vi tror på at der i fremtiden vil være mange flere investorer der investere i diverse kryptovalutaer, hvilket er en fordel for Coinbase. De har allerede bevist at de kan få brugere i hele verden, og er uden tvivl den største kryptovaluta børs med kryptovaluta for mere end 223 millarder dollars i deres beholdning.

Hvis Coinbase kan forsætte deres massive momentum i deres vækst, så kan Coinbase aktier blive en rigtig god investering.

KØB COINBASE AKTIER Din kapital er udsat for risici.

Ofte stillede spørgsmål