PayPal Aktie (2024) PYPL Aktie kurs

PYPL
PayPal Holdings, Inc.
NasdaqGS
down arrow$59.30
$0.83
1.38%
KØB PAYPAL AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb PayPal aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”PayPal
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du PayPal
aktier

KØB PAYPAL AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

PayPal aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE PayPal aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste PayPal aktie kurs. Den live PayPal aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for PayPal Aktier igennem en længere periode.

Køb din første PayPal aktie trin for trin

Det er nemt at investere i PayPal aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid. Her kan du også læse artiklen: Hvilken investeringsplatform skal jeg vælge?

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe PayPal aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe PayPal aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine PayPal aktier.


3. Sådan Køber du PayPal aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine PayPal aktier.

PayPal aktier

For at finde PayPal aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din PayPal aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af PayPal aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

Paypal aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første PayPal aktier.

Læs også vores artikel:


Historien om PayPal

PayPal blev grundlagt i 1998, dog med navnet Confinity. Stifterne var Peter Thiel og Max Levchin, hvor ønsket var at skabe en billig og nem måde at fortage digitale betalinger til både forbrugere og virksomheder.

Selve ideen var både simpel og effektiv, hvor de skulle overbevise deres kunder om at de skulle dele deres e-mail, bank og kreditkort oplysninger, og så fik de til gengæld hurtige og billige betalinger. Det købte de små virksomheder og forbrugerene sin hurtigt ind på, og allerede i 2001 håndterede PayPal over 3 milliarder dollars i betalinger fordelt ud på 10,2 milliarder forbrugere og 2,6 millioner virksomheder.

De skiftede navn til PayPal efter kun 2 år, hvor grundlæggerne var enige om at de udelukkende ville fokusere på at håndtere betalinger på internettet. Årsagen til den hurtige succes var formentligt også at de store virksomheder på daværende tidspunkt blev håndteret med checks og postanvisninger igennem postvæsnet i USA, hvor kunder skulle vente på at virksomhederne modtog betalingerne.

I 2002 bliver PayPal (PYPL) børsnoteret med stor succes, hvor deres PayPal aktie stiger med 50% på børste handelsdag.

I 2006 ramte PayPal mere end 100 millioner brugere, og senere på året lancerede PayPal deres mobil version, så man kunne betale med sin smartphone.

I 2013 opkøber PayPal betalings gateaway virksomheden Braintree Systems for 800 millioner dollars, som var en konkurrent til PayPal og igen i 2015 opkøber de endnu en af deres store konkurrenter, nemlig Xoom for 890 millioner dollars.

PayPal er begyndt at gå ind i kryptovaluta markedet, hvor de fokusere på teknologien bag, nemlig Blockchain og derudover så er PayPal også gået ind i Indien, så det bliver spændende at se hvad PayPals næste træk bliver i fremtiden.

Bør man købe PayPal aktier?

Om du bør købe PayPal aktier afhænger fuldstændig af din egen aktiestrategi. Men PayPal er en utrolig spændende virksomhed, som levere kæmpe overskud årligt, og som igennem tiden har haft en massiv vækst. Mange analytikere mener at PayPal blandt de vigtigste aktører indenfor betalingsløsninger, og da har historisk set været gode til opkøb af konkurrenter, så kunne man godt forstille sig at deres vækst kommer til at forsætte. Så PayPal aktier er et godt bud på en interessant investeringsmulighed i fremtiden.

Læs også vores artikel omkring aktiehandel for begyndere.

KØB PAYPAL AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (PYPL) PayPal aktie?

Du kan købe en PayPal aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe PayPal aktier her)

Hvad er kursen på PayPal aktier nu?

Kursen på PayPal aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe PayPal aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om PayPal aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen