Mastercard aktie Aktie (2024) MA Aktie kurs

MA
Mastercard Incorporated
NYSE
down arrow$441.72
$6.22
1.39%
KØB MASTERCARD AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Mastercard aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Mastercard
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Mastercard
aktier

KØB MASTERCARD AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Mastercard aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Mastercard aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Mastercard aktie kurs. Den live Mastercard aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Mastercard Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Mastercard aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Mastercard aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Mastercard aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Mastercard aktier, så skal du finde den rigtige aktie platform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Mastercard aktier.


3. Sådan Køber du Mastercard aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at fortage køb af aktier online, og derved købe dine Mastercard aktier.

mastercard aktier

For at finde Mastercard aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Mastercard aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af Mastercard aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

mastercard aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Mastercard aktier.


Historien om Mastercard

Mastercard blev stiftet tilbage i 1967 af United California Ban, som efterfølgende skiftede sit navn til ”First Interstate Bank” og som nu hedder ”Wells Fargo Bank”. I 1968 så indgik selskabet et samarbejde med Eurocard, hvor brugerne af begge slags kort kunne anvende deres fælles netværk, og i 1972 kom ”Access kortet” fra England med i dette samarbejde. Senere opkøbte Mastercard virksomheden ”Access”.

I 1979 blev kortet omdøbt til Mastercard, hvor de i 1990’erne opkøbte det engelske accesskort, hvor de dog droppede ”Access” navnet. De valgte i 2002 at fusionere MasterCard Internationale med EuroPay, som også var en stor forening af betalingskort på daværende tidspunkt.

MasterCard gik endnu mere internationalt i 2006, hvor de skiftede navn til MasterCard Worldwide, som blev gjort fordi de ønskede en endnu mere global forretning. Samme år blev MasterCard børsnoteret.

I 2012 annoncerede MasterCard at de ville udvide deres forretning til Mellemøsten, og allerede i 2014 fortog de deres næste store opkøb, hvor de opkøbte virksomheden Pinpoint som er et belønnings program og et af de førende i USA.

Mastercard er en af de førende kortudstedere i verden, og som årligt leverer massive overskud.

Bør man købe Mastercard aktier?

Der er ingen tvivl om at MasterCard aktier er spændende for mange investorer. MasterCard er en sund virksomhed som igennem mange år har investeret massivt i opkøb af konkurrenter og støttende virksomheder, som kan styrke deres markedsposition verden over. Det har gjort at de i de senere år har leverede kæmpe overskud, og samtidigt givet årligt udbytte til deres aktionærer.

Hvis du tror på at de kan forsætte med at behold deres markedsposition og vækste deres forretning yderligere, så kan MasterCard aktier blive en rigtig god investering for dig, men det er klart at ingen kan spå hvad fremtiden bringer. Hvis du ønsker at investere i udbytteaktier, så kan MasterCard også være interessant for dig at undersøge nærmere. Vi kommer helt sikkert til, at følge aktien tæt i de kommende år.

Du kan også finde vores liste med aktieanbefalinger

KØB MASTERCARD AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (MA) Mastercard aktie?

Du kan købe en Mastercard aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Mastercard aktier her)

Hvad er kursen på Mastercard aktier nu?

Kursen på Mastercard skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Mastercard aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Mastercard aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen