Expensify IPO (Børsnotering) 2021

Expensify IPO (Børsnotering) sker d. 9 November 2021.

Expensify er en cloud-baseret softwareplatform, som bliver børsnoteret d. 9 November 2021. Expensify har skabt en løsning som kan strømline kontanthåndteringen, både for medarbejdere og leverandører, og på den måde forenkle selve processen, hvor der bliver scannet og refunderet kvitteringer når der bliver afregnet.

Software til udgiftstyring forventes globalt at stige med 11,5% frem til 2027 og derfor er Expensify børsnotering utrolig spændende, da man kan eje aktier i virksomheden inden børsnoteringen.

I artiklen her fokuserer vi på nogle af de vigtige punkter ift. Expensify IPO og køb af aktier i Expensify inden børsnoteringen.

KØB AKTIER INDEN BØRSNOTERING HER Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.

Expensify IPO – Guide til Børsnotering

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med lave gebyrer, som giver mulighed for at deltage i en IPO. Vi anbefaler derfor Freedom24 som specialisere sig i børsnoteringer
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort eller Bankoverførsel
Trin 4. – Søg nu efter ”Expensify IPO” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu deltager du i Expensify IPO

Deltag i Expensify IPO her Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.

Handelsplatform til at købe aktier i Expensify inden IPO (børsnotering)

Hvis du vil investere i Expensify IPO, så findes der meget få handelsplatform der tilbyder at man kan deltage i børsnoteringer. Men her er Freedom24 en af de førende handelsplatforme, hvor man kan deltage i en børsnotering af en virksomhed, som man tror på kommer til at stige i fremtiden, når der bliver åbnet op for køb af Expensify aktier

Hos Freedom24 kan du blive en af de første investorer i virksomheden, og få en del af de første Expensify aktier der bliver givet, og deres minimumsordrebeløb er kun på 2000$ som er lavt i forhold til mange andre handelsplatforme som tilbyder at deltage i børsnoteringer.

expensify aktier IPO børsnotering

Bør du investere i Expensify IPO (børsnotering)?

Der er mange investorer der overvejer at købe aktier i Expensify inden deres IPO, og det kan der også være en række fordele ved. Du kan ved at deltage i en børsnotering af Expensify blive en af de første til at blive investorer i selskabet. Derudover så opstår der ofte en del hype omkring de nye børsnoteringer, hvilket naturligvis kan give aktiekursen et hak op efter at de er blevet børsnoteret.

Expensify har siden 2008 haft over 10 millioner brugere, og de har i alt gennemført mere end 1.1 Milliarder transaktioner. Expensify havde d. 30 juni 2021 over 639.000 aktive og betalende brugere fra mere end 53.000 virksomheder, som bla. var Forbes, GitHub, Samsung, Twitch og Uber som et udpluk af nogle af deres større kunder. Deres tjeneste findes i mere end 200 lande, hvor de dog fokusere på USA.

Virksomheden har fået rejst 38.2 Millioner dollars fra nogle store investorer såsom Hilsven Capital, Venture Partners, OpenView som nogle af dem.

Man forventer at markedet for software til udgiftsstyring kommer til at vokse markant i de kommende år, med en årlig vækst på 11,5% frem til 2027, og her bliver Expensify yderst interessant.

Minimumsinvesteringen for at deltage i Expensify Børsnotering er 2000 Dollars.


Historien om Expensify

Expensify blev stiftede i 2008 af David Barret, som er direktør og grundlægger af Expensify.

Virksomheden blev lanceret, som giver kunderne mulighed for at scanne kvitteringer med deres kvitteringsscanningsteknologi, hvor de giver muligheden for at kunderne kan tage billeder af deres kvitteringer uden at det koster spidsen af en jetjæger. Expensify spredte sig lynhurtigt og uden brug af markedsføring, da deres kom igennem mund til mund metoden.

De udviklede udgiftsrapporter i realtid, som kunne automatisere hele kvitteringsrejsen, lige fra den første scanning til godtgørelse.

I de senere år har Expensify card, hvor de kunne hjælpe de folk som har mindre midler, hvor alle betalinger der bliver fortage med Expensify Card vil give 10% i Karma Points, som betyder at alle køb med kortet vil give 10% af købets beløb, som bliver doneret til Expensify.org som går til velgørende formål.

Bør man købe Expensify aktier?

Om du bør købe Expensify aktier eller ej, afhænger meget af din aktiestrategi. Expensify er en spændende virksomhed som har en massiv vækst og som er bakket op af store investorer. Derudover så forventes software til udgiftsstyring i fremtiden at vækste med 11,5% om året, hvo Expensify uden tvivl ligger lunt i svinget og potentielt kan opnå en massiv vækst i de kommende år, hvis de holder fast i deres momentum. Så hvis du tror på at de kan få en del af fremtidens udgiftsstyrende softwaremarkedet, så kan Expensify aktier blive en rigtig god investering. Men det kræver at du kender din risikovillighed.

Der er ingen tvivl om at vi kommer til at følge Expensify aktier tæt i den kommende tid.

KØB AKTIER INDEN BØRSNOTERING HER Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår bliver Expensify børsnoteret?

Expensify børsnotering (IPO) sker d. 9 November 2021. Bliv en af de første investorer og køb aktier inden Expensify børsnotering her

Hvor kan jeg købe en Expensify aktie?

Du kan købe en Expensify aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Expensify aktier her)

Skal jeg købe Expensify aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Expensify aktier og se om det er en god investering til din strategi.