Expensify Aktier (2024) EXFY Aktie kurs

EXFY
Expensify, Inc.
NasdaqGS
up arrow$1.61
$0.065
4.22%
KØB EXPENSIFY AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Expensify aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Expensify aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Expensify aktier

KØB EXPENSIFY HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Expensify aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Expensify aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Expensify aktie kurs. Den live Expensify aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Expensify Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Expensify aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Expensify aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Expensify aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Expensify aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Expensify aktier.


3. Sådan Køber du Expensify aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Expensify aktier.

walt disney aktier

For at finde Expensify aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Expensify aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af Expensify aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

walt disney aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Expensify aktier.

Historien om Expensify

Expensify blev stiftede i 2008 af David Barret, som er direktør og grundlægger af Expensify.

Virksomheden blev lanceret, som giver kunderne mulighed for at scanne kvitteringer med deres kvitteringsscanningsteknologi, hvor de giver muligheden for at kunderne kan tage billeder af deres kvitteringer uden at det koster spidsen af en jetjæger. Expensify spredte sig lynhurtigt og uden brug af markedsføring, da deres kom igennem mund til mund metoden.

De udviklede udgiftsrapporter i realtid, som kunne automatisere hele kvitteringsrejsen, lige fra den første scanning til godtgørelse.

I de senere år har Expensify card, hvor de kunne hjælpe de folk som har mindre midler, hvor alle betalinger der bliver fortage med Expensify Card vil give 10% i Karma Points, som betyder at alle køb med kortet vil give 10% af købets beløb, som bliver doneret til Expensify.org som går til velgørende formål.

Bør man købe Expensify aktier?

Om du bør købe Expensify aktier eller ej, afhænger meget af din aktiestrategi. Expensify er en spændende virksomhed som har en massiv vækst og som er bakket op af store investorer. Derudover så forventes software til udgiftsstyring i fremtiden at vækste med 11,5% om året, hvo Expensify uden tvivl ligger lunt i svinget og potentielt kan opnå en massiv vækst i de kommende år, hvis de holder fast i deres momentum. Så hvis du tror på at de kan få en del af fremtidens udgiftsstyrende softwaremarkedet, så kan Expensify aktier blive en rigtig god investering. Men det kræver at du kender din risikovillighed.

Der er ingen tvivl om at vi kommer til at følge Expensify aktier tæt i den kommende tid.

KØB AKTIER INDEN BØRSNOTERING HER Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er kursen på Expensify aktier nu?

Kursen på Expensify aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Hvor kan jeg købe en Expensify aktie?

Du kan købe en Expensify aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Expensify aktier her)

Skal jeg købe Expensify aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Expensify aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen