Rivian Aktier (2024) RIVN Aktie kurs

RIVN
Rivian Automotive, Inc.
NasdaqGS
up arrow$17.50
$0.28
1.63%
KØB RIVIAN AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Rivian aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Rivian
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Rivian
aktier

KØB RIVIAN AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Rivian aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Rivian aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Rivian aktie kurs. Den live Rivian aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Rivian Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Rivian aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Rivian aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Rivian aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Rivian aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informationer

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for vekslegebyr. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Tesla aktier.


3. Sådan Køber du Rivian aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Rivian aktier.

rivian aktier

For at finde Rivian aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af Rivian aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

rivian aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Rivian aktier.


Historien om Rivian Automotive

Rivian Automotive blev grundlagt tilbage i 2009 af Robert Scaringe. Virksomheden hed til at begynde med Mainstream Motors, men skiftede efterfølgende navn til Avera Automotive, og til sidst har de skiftet navn til Rivian Automotive.

Rivian Automotive startede med at fokusere på elektriske køretøjer, og modtog i 2011 en stor investering, som gjorde at de voksede betydeligt, hvor de i 2015 åbnede deres helt egen forskningsfaciliteter.

Rivian begynde udelukkende at arbejde med elektriske køretøjer, hvor planen har været at skabe deres eget ”økosystem” af produkter der er relaterede til hinanden. Derudover så begyndte de også at skabe prototyper på delebiler og førerløse biler.

Inden de skiftede til både lastbiler og SUV’er, så var deres første model skabt til at være en sportsvogn. Denne sportsvogn hed R1, som var en Hybrid Coupé med 2+2 sæder, som fokusere på det amerikanske markedet.

I 2018 oplyste Rivian om at de havde døbt deres kommende lkastbil A1T og deres SUV navnet A1C, som dog senere blev R1T og R1S.

Rivian er begyndt at levere deres fuld elektroniske pickup trucks til forbrugere, og har slået de helt store spillere i industrien, nemlig General motors, Ford og Tesla, og de er også begyndte at levere deres lastbiler som er fuldt elektroniske.

Bør man købe Rivian aktier?

Rivian Automotive er en utrolig spændende spiller og der er ingen tvivl om at Rivian aktier kan blive interessante at eje, især på den lange bane, når de elektriske biler begynder at blive de mest brugte på markedet. Så om du bør købe Rivian aktier, afhænger af om du tror på at elbiler for alvor vil kunne udkonkurrere de traditionelle biler over tid, og om du tror på Rivians forretningsmodel.

Der er ingen tvivl om at vi kommer til at følge Rivian Automotive tæt i den kommende tid.

Læs også vores artikel om at købe aktier.

KØB RIVIAN AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (RIVN) Rivian aktie?

Du kan købe en Rivian aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Rivian aktier her)

Hvad er kursen på Rivian aktier nu?

Kursen på Rivian aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Rivian aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Rivian aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen