Ambu Aktier (2024) AMBU Aktie kurs

AMBU-B.CO
Ambu A/S
Copenhagen
down arrow137,60 DKK
2,55 DKK
1,82%
KØB AMBU AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Ambu aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Ambu
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Ambu
aktier

KØB AMBU AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ambu aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Ambu aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Ambu aktie kurs. Den live Ambu aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Ambu Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Ambu aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Ambu aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Ambu aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Ambu aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier. Du kan også læse vores guide til investering for begyndere inden du skal i gang med at investere.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Ambu aktier.


3. Sådan Køber du Ambu aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Ambu aktier.

ambu aktier

For at finde Ambu aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Ambu aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af Ambu aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

ambu aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Ambu aktie aktier.

Læs også vores artikler om:


Historien om Ambu

Ambu blev grundlagt helt tilbage i 1937 af Holger Hesse, hvor navnet dengang var Testa Laboratoriet, som senere blev Ambu. Holger Hesse udviklede produkter der kunne gøre en forskel for både læger og patienter. Produktet blev Sicca hæmometeret, som var det første produkt som gør det muligt for en privatpraktiserende læge, at måle mængden af hæmoglobin i blodet på en patient, uden at skulle indsende deres blodprøver til et eksternt laboratorium, hvilket var revolutionerende på daværende tidspunkt.

Ambu oplevede dog især det første store gennembrud i 1967, hvor Ambu ventilationsposen, som er udviklet sammen med anæstesilægen Henning Ruben, landede på markedet. Det blev den første selvoppustelige ventilationspose og en utrolig vigtig milepæl indenfor det akutmedicinske udstyr med navnet ”Ambu-posen” som er blevet en permanent del af hospitalernes samt beredskabstjenestens produktionssortiment.

Men væksten kom især i både 60’erne samt 70’erne hvor Testa virkeligt kom i vækst. Virksomheden blev dog ledt af Holger Hesses kone, efter at Holger Hesse døde i 1967. Her blev andre produkter lanceret, såsom PEEP ventilen, EKG-Simulatoren som nogle af dem. I slutningen af 70’erne blev efterspørgslen af Ambu’s produkter virkelig stor og der blev lavet et globalt distributionsnetværk og en salgsvirksomhed.

I 1986 skiftede Testa Laboratoriet navn til Ambu International, som i 1992 blev børsnoteret.

I de senere år er især verdens første fleksible engangsvideoskop blevet lanceret og Ambu er i dag blevet en af verdens mest anerkendte medicinalvirksomheder, med mere end 4100 ansatte og en omsætning på mere end 3.6 milliarder kroner årligt.

Bør man købe Ambu aktier?

Ambu aktier er blevet til nogle af de mest handlede aktier på det danske OMX C25, og er en interessant aktie at følge. Hvis du køber aktier i Ambu, så køber du aktier i en virksomhed som forsat er i vækst, og som løbende kommer nye produkter som historisk set er blandt de førende indenfor nye revolutionerende produkter på markedet.

Ambu vil i fremtiden investere i det amerikanske markedet, og det bliver spændende at se om det bliver en succes. Derudover så giver en Ambu aktie også udbytte så længe at selskabets resultat er tilfredsstillende, hvilket for nogle investorer er et stort plus.

KØB AMBU AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (AMBU) Ambu aktie?

Du kan købe en Ambu aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Ambu aktier her)

Hvad er kursen på Ambu aktier nu?

Kursen på Ambu aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Ambu aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Ambu aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen