Investerings App (2023) Se den bedste investerings app

Vores telefon er i dag noget som langt de fleste af os bruger hver dag. Vi bruger dem til nærmest alt, lige fra de sociale medier til GPS og Netbank. Det har aldrig været lettere at komme på internettet, siden vi fik vores første mobiltelefon i hånden.

Derfor er det også helt naturligt at vores investering skal blive lettere hel tiden. I denne artikel vil jeg vise dig, hvordan du kan bruge din mobil til at investere med, så du kan finde ud af hvilken investerings app som er bedst til at investere igennem. Jo lettere det er at fortage investeringer, kombineret med at det overskueligt, er uden tvivl nogle parametre mange investorer går meget op i, og det gør vi også.

Der findes utallige muligheder derude, når man er på jagt efter en investerings app. Vi vil anbefale eToro, som er utrolig brugervenlig og oplagt for både nybegyndere samt erfarne investorer som investerings app.

KØB AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.

De 3 bedste investerings apps i 2023

 1. eToro er vores fortrukne med 0 kr. i gebyr eller kurtage på aktiekøb. Du kan åbne din konto med 50 dollars med enten Kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal.
 2. SaxoInvestor er en af de populære platforme, som har gjort aktiehandel simpelt og tilbyder en masse danske aktier.
 3. Nordnet – En af de mest kendte danske investerings apps
 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

Sådan investerer man på en investerings app

De fleste handelsplatforme har lavet en investerings app, så du har mulighed for at købe og sælge værdipapirer og andre investeringer, uanset hvor du befinder dig. Men det er også vigtigt at den platform du vælger opfylder dine ønsker.

Hvis du ønsker at handle med f.eks. aktier ofte, så kan det være en fordel at du vælger en handelsplatform som ingen kurtage har. Vil du gerne se hvordan andre investorer og måske dele dine erfaringer samt lære af andre investorer? Der kan være mange ønsker og behov, og det gælder uanset om du handler på en investerings app eller på din pc.

Du bør også få adgang til at kunne se analyser på en god investerings app, hvilket kan hjælpe dig til hvilke aktier du skal holde øje. Hvis du kan lære af andres erfaringer og dele din egne, samt analysere aktier, så kan det hjælpe til at træffe de bedst mulige beslutninger når du skal købe aktier for begyndere.

1. Find den bedste investerings app

Nu har du fået en ide om hvad du med fordel kan holde øje med når du skal vælge din investeringsapp app til køb af aktier. Vi har selv testet flere investerings apps, og her har vi valgt eToro som den bedste investerings app. Du har måske andre ønsker til en god investerings app, så du skal naturligvis have din egen investeringsstrategi, når du skal vælge din platform.

Årsagen til vi har kåret eToro som den bedste investerings app, er fordi den er yderst brugervenlig og tilbyder stort set alle funktioner som også tilbydes på PC.

 • Kurtage til 0 kr.
 • Både til iPhone og Android
 • Få adgang til statistik og analyser på aktier
 • Socialt netværk sammen med andre investorer
 • Vælg selv dansk eller engelsk

Nu vil vi vise dig hvordan du nemt og overskueligt kan komme i gang med at investere på mobiltelefonen. Vi har taget udgangspunkt i eToro i vores guide, så for at få mest muligt ud af den, så kan du med fordel oprette en konto hos eToro.

KØB AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.

2. Opret konto hos eToro

Det tager et par minutter at oprette din konto hos eToro. Så snart du er kommet ind på eToro’s hjemmeside, så skal du blot indtaste dine informationer.

Du bestemmer selv om du ønsker at bruge Facebook, Google eller bare oprette et brugernavn med e-mail. Efterfølgende skal du blot bekræfte din e-mail.

etoro aktie app

3. Indsæt penge på din konto

Du har måske allerede fået indsat penge på din nye konto hos eToro, og så er du faktisk klar til at investere på din mobil. Hvis du ikke har indsat penge endnu, så skal du blot klikke i nederst i venstre hjørne, hvor der står teksten ”Indbetal penge”

Vi vil uden tvivl anbefale dig at overføre med USD til din konto på platformen, da du så slipper for et vekselgebyr. Du bestemmer selv om du vil overføre med kreditkort, Bankoverførsel eller PayPal, dog tager Bankoverførsel op til 5 hverdage, så hvis du vil i gang her og nu, så bør du vælge enten kreditkort eller PayPal.

Du skal mindst overføre 50 Dollars, og så er du klar til at handle aktier på din mobil.

indsæt og overfør penge på etoro konto

4. Download investeringsapp

For at download deres investeringsapp skal du blot gøre følgende:

iPhone – Gå ind på AppStore og søg efter eToro.

Android – Gå ind på Google Play-Butik og søg efter eToro

Så snart du har downloadet appen, så kan du logge på din eToro konto.

Nu er du klar til at bruge din investeringsapp.

5. Køb dine aktier på en investerings app

I toppen af din App kan du klikke på søgefeltet. Nu kan du søge efter den eller de investeringer du ønsker at handle. Når du klikker ind på en aktie, kan du se alt den nødvendige information såsom kurser, kommentarer fra de andre investorer samt nøgletallene og meget, meget mere.

Jeg har nedenfor valgt Danske Bank og trykket på ”Handl” og er nu inde på købssiden som du kan se på billedet.

Så snart du har valgt antallet af aktier eller det beløb du vil købe for, så skal du bare klikke på ”Åben handel” og så har du købt aktierne.

danske bank aktie app

Det er utrolig nemt at købe aktier når man benytter sig af en investerings app som eToro, men du skal naturligvis kun oprette din konto én gang, så efterfølgende er det kun den sjove del der skal gøres, når der skal undersøges og købes aktier.

Læs også vores artikler omkring udbytteaktier eller Indeksfonde.

Hvordan investerer jeg på min mobil?

eToros investerings app er uden sammenligning den nemmeste investerings app vi har prøvet, da alt fungerer præcist ens uanset om du besøger handelsplatformen på din mobil eller computer.

På videoen nedenfor, kan du se hvordan du køber aktier på eToro.

Det er virkeligt nemt at investere på sin mobil, og når du investerer med en investerings app, så kan du se på videoen hvor hurtigt du kan komme i gang. Det er meget brugervenligt, og eToro har fokuseret på at deres investerings app fungerer som havde du siddet på din computer og investeret i stedet.

Det gør det meget lettere at skifte fra computer til mobil og omvendt, når du skal investere.

Du kan på billedet nedenfor se eToros investerings app, så du kan få en ide om hvor simpelt deres brugervenlighed er.

etoro aktie app på mobil

Det kræver kun få klik og kan du købe aktier på eToro investerings app, hvilket gør handel med aktier på deres investerings app til en leg. Hvis du vil lære mere om at investere, så kan du læse vores artikel om at køb aktier.

Investerings app til Android samt iPhone

aktie app

Når du bruger en investerings app, så bliver det ikke nemmere at investere for dig, uanset om du sidder ved din computer derhjemme eller på farten. Du kan købe alt lige fra aktier til kryptovalutaer og du skal ikke vente på at du når hjem til din computer hvis du skulle blive præsenteret på en god handel og et godt aktiekøb.

Derudover så er det også dejligt at det er nemt at følge med i kurserne på ens aktier i løbet af dagen, som du får nemt ved med denne investerings app.

Det er meget få investerings apps, hvor du kan lære den at kende på så kort tid som du kan med eToro investerings app, og du kan endda også downloade deres app og oprette din konto derigennem hvis du fortrækker dette.

God investerings app i Danmark

aktie app danmark

Der findes utroligt mange forskellige handelsplatforme som tilbyder deres investerings app til deres kunder, og der findes også enkle danske investerings app i Danmark som er ganske brugervenlige. eToros investerings app er oversat til Dansk, og Danmark er også én af eToros fokus områder, hvilket også har gjort deres investerings app i Danmark populær.

Du kan selv vælge sprog, så hvis du søger en investerings app Danmark, så er eToro klart den vi anbefaler.

Både danske aktier, Amerikanske aktier, Tyske aktier og Kinesiske aktier er tilgængelige på eToro.

KØB AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er den bedste investerings app?

Vi har kåret eToro som den bedste investerings app. Deres investerings app på mobil er praktisk talt identisk med deres handelsplatform på computeren. Læs om den bedste investerings app her

Hvordan investerer man på en mobil?

Når man investere på en mobil, så fungerer det præcist ens på eToro’s investerings app, som havde man handlet på sin computer. Dette er meget forskelligt fra app til app.

Er det nemt at købe og sælge aktier på en investerings app?

Det afhænger af hvilke investerings app du bruger, om det er nemt at købe og sælge aktier på en investerings app. Men hvis du kan finde en investerings App, hvor måden du handler aktier er ens med måden du gør det på computeren, så er det nemt at handle aktier på en investerings app.

Kan man købe alle aktier på en investerings app?

På de fleste investerings apps kan du købe alle aktier på appen som du kan på selve handelsplatformen.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen