Twitter Aktier (2024) TWTR Aktie kurs

Twitter er blevet købt af Elon Musk (som ejer Tesla), og er blevet taget af børsen, så derfor vil denne artikel blot være en fremvisning af hvordan du i sin tid kunne købe Twitter aktier.

KØB AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Twitter aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Twitter
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Twitter
aktier

KØB AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Twitter aktier Kurs 2023 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Twitter aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Twitter aktie kurs. Den live Twitter aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Twitter Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Twitter aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Twitter aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Twitter aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Twitter aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Twitter aktier.


3. Sådan Køber du Twitter aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Twitter aktier.

twitter aktier

For at finde Twitter aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Twitter aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af Twitter aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

twitter aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Twitter aktie aktier.

Læs også vores andre artikler omkring:


Historien om Twitter

Twitter blev stiftede i 2006, og var et udviklingsprojekt i virksomheden Odeo som er et podcasting-firma. Planen var at skabe en service, hvor man kunne udsende nogle korte beskeder til forskellige grupper af mennesker. I løbet af få uger fik de byggede deres prototype og den første udgave blev åbnet i juli 2006 for offentligheden med navnet Twttr.

Allerede i 2007 fik Twitter sit gennembrud hvor antallet af Tweets steg fra 20.000 om dagen til hele 60.000 daglige. I 2013 blev virksomheden børsnoteret med en værdi på 31 milliarder dollars.

I de senere år har Twitter opkøbt en lang række virksomheder som f.eks. Tweetdeck, Twitpic, Vine samt Periscope som har bidraget til deres massive vækst.

Twitter havde i 2008 3.2 millioner brugere og oplevede en massiv vækst i de kommende år, hvor de i 2016 ramte 310 Millioner brugere, med 340 Millioner daglige tweets og gik fra at leve massive underskud grundet de investerede i vækst, som her begynder at resultere i store overskud fra 2017 af. Dog har Twitter også sine opture og nedture, som også kan ses på deres aktiekurs som har store udsving. En af årsagerne til dette er også at de har haft en del skiftende overskud og underskud. Idag har Twitter over 4300 ansatte.

Bør man købe Twitter aktier?

Du kan ikke længere købe Twitter aktier efter de blev solgt til Elon Musk, så derfor er det ikke længere en mulighed at købe aktier i virksomheden Twitter.

Se også flere aktier fra USA.

KØB AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Du kan købe en Twitter aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Twitter aktier her)

Kursen på Twitter aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Twitter aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen