Twitter Aktier (2021) TWTR Aktie kurs

TWTR
Twitter, Inc.
NYSE
$66.82
$1.98
3.05%
KØB TWITTER AKTIER Din kapital er udsat for risici.

Køb Twitter aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Twitter
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Twitter
aktier

KØB TWITTER AKTIER Din kapital er udsat for risici.

Twitter aktier Kurs 2021 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Twitter aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Twitter aktie kurs. Den live Twitter aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Twitter Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Twitter aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Twitter aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Twitter aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Twitter aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Vurdering
  Unikke fordele
  • Optimer din strategi med AI analyser
  • Vælg imellem 3000+ CFD’er
  • Gratis webinars, kurser og guides
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  8/10
  Besøg Capital.com 67,7% af detailinvestorer taber penge på CFD handel.
 • Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  Besøg SaxoInvestor Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Platform optimeret til aktive investorer
  • Professionelle analyseværktøjer
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  Besøg SaxoTraderGo Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
Vis flere +

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Twitter aktier.


3. Sådan Køber du Twitter aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Twitter aktier.

twitter aktier

For at finde Twitter aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Twitter aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af Twitter aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

twitter aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Twitter aktie aktier.


Historien om Twitter

Twitter blev stiftede i 2006, og var et udviklingsprojekt i virksomheden Odeo som er et podcasting-firma. Planen var at skabe en service, hvor man kunne udsende nogle korte beskeder til forskellige grupper af mennesker. I løbet af få uger fik de byggede deres prototype og den første udgave blev åbnet i juli 2006 for offentligheden med navnet Twttr.

Allerede i 2007 fik Twitter sit gennembrud hvor antallet af Tweets steg fra 20.000 om dagen til hele 60.000 daglige. I 2013 blev virksomheden børsnoteret med en værdi på 31 milliarder dollars.

I de senere år har Twitter opkøbt en lang række virksomheder som f.eks. Tweetdeck, Twitpic, Vine samt Periscope som har bidraget til deres massive vækst.

Twitter havde i 2008 3.2 millioner brugere og oplevede en massiv vækst i de kommende år, hvor de i 2016 ramte 310 Millioner brugere, med 340 Millioner daglige tweets og gik fra at leve massive underskud grundet de investerede i vækst, som her begynder at resultere i store overskud fra 2017 af. Dog har Twitter også sine opture og nedture, som også kan ses på deres aktiekurs som har store udsving. En af årsagerne til dette er også at de har haft en del skiftende overskud og underskud. Idag har Twitter over 4300 ansatte.

Bør man købe Twitter aktier?

Twitter aktier er nogle af de aktier der svinger en del i kurs, som især er påvirket af verden omkring virksomheden. De har været presset i en krise som coronakrisen fordi en stor del af deres indtjening kommer fra reklamer, hvor mange af af samarbejdspartnerne satte deres reklamer på pause. Men Twitter er kommet ud på den anden side af krisen bedre end eksperterne forventede og endda forsat med overskud, hvilket beviser at Twitter kan komme stærkt igennem en krise, hvilket må siges at være en positiv ting. Hvis du overvejer at investere i Twitter aktier, så skal du forvente en aktie som er relativt volatil, hvilket betyder en højere risiko men også mulighed for et potentielt højere afkast.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (TWTR) Twitter aktie?

Du kan købe en Twitter aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Twitter aktier her)

Hvad er kursen på Twitter aktier nu?

Kursen på Twitter aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Twitter aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Twitter aktier og se om det er en god investering til din strategi.