Rockwool Aktier (2024) ROCKB Aktie kurs

ROCK-B.CO
Rockwool A/S ser. B
Copenhagen
up arrow2.836,00 DKK
70,00 DKK
2,53%
KØB ROCKWOOL AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Rockwool aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Rockwool
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Rockwool
aktier

KØB ROCKWOOL AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Rockwool aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Rockwool aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Rockwool aktie kurs. Den live Rockwool aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Rockwool Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Rockwool aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Rockwool aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Rockwool aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Rockwool aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Rockwool aktier.


3. Sådan Køber du Rockwool aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Rockwool aktier.

rockwool aktier

For at finde Rockwool aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Rockwool aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af Rockwool aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

rockwool aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Rockwool aktie aktier.


Historien om Rockwool

Rockwool blev grundlagt tilbage i 1909, dog med navnet H.J. Henriksen I/S og V. Kähler. Det er i dag blevet verdens førende producent af forskellige stenuldsbaserede løsninger, hvor der i 1935 blev købt rettighederne til at producere stenuld af et amerikansk selskab. I 1937 fik de deres første fabrik i Danmark, som i dag er koncernenes hovedkvarter. I dag har RockWool 2 fabrikker, hvor den ene er placeret i Vamdrup, som åbnede i 1966, mens den anden fabrik åbnede i 1977 i Øster Doense. RockWool har i Danmark cirka 800 ansatte, men på globalt plan så har koncernen over 11.500 ansatte.

Igennem 1950’erne var der en stor vækst i Rockwools produktion, og da der først kom konkurrence fra glasuld i 1960’erne, så er der ingen tvivl om at de havde rig mulighed for at vækste. De stoppede dog med at producere stenuld i 2002, hvor de på fabrikken kun producere akustiklofter i dag.

RockWool omsatte for mere end 1.9 Milliarder kroner sidste år, og har i de seneste mange år lavet overskud.

Bør man købe Rockwool aktier?

Vi kan ikke fortælle dig om du skal købe Rockwool aktier, da du selv bør undersøge virksomhederne du investere i grundigt, inden du investere dine penge. Men Rockwool aktier bliver naturligvis påvirket af driften i virksomheden, og især boligmarkedet kan påvirke virksomheden. En Rockwool aktie er en grøn aktie, så hvis du går op i bæredygtighed som flere og flere gør, så kan Rockwool aktier være interessante at holde øje med. Derudover så vil boligmarkedets vækst også have en betydning for Roockwool aktien. Men en krise hvor boligmarkedet bliver påvirket negativt som f.eks. en finanskrise, vil også kunne påvirke virksomheden.

KØB ROCKWOOL AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (ROCKB) Rockwool aktie?

Du kan købe en Rockwool aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Rockwool aktier her)

Hvad er kursen på Rockwool aktier nu?

Kursen på Rockwool aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Rockwool aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Rockwool aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen