SimCorp Aktier (2024) SIM Aktie kurs

KØB SIMCORP AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb SimCorp aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”SimCorp
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du SimCorp
aktier

KØB SIMCORP AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

SimCorp aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE SimCorp aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste SimCorp aktie kurs. Den live SimCorp aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for SimCorp Aktier igennem en længere periode.

Køb din første SimCorp aktie trin for trin

Det er nemt at investere i SimCorp aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe SimCorp aktier. Du kan også finde inspiration til yderligere aktier ved at se

vores liste med udbytte aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe SimCorp aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine SimCorp aktier.


3. Sådan Køber du SimCorp aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine SimCorp aktier.

SimCorp aktier

For at finde SimCorp aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din SimCorp aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af SimCorp aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

Simcorp aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første SimCorp aktie aktier.

Læs også vores artikler omkring:


Historien om SimCorp

SimCorp blev stiftet i 1971 i København. SimCorp levere finansielle IT løsninger til kapitalforvaltere i hele verden, som f.eks. består af banker, nationalbanker, pensionskasser samt fondsforvaltere og forsikringsselskaber. SimCorp hjælper virksomhederne med at få automatiserede arbejdsgange, risiko- og præstationsanalyser samt datarapportering.

SimCorp er en stor global virksomhed som er markedsleder indenfor netop udvikling af finansielle IT-løsninger, som har over 300 kunder. SimCorp har mere end 1900 ansatte rundt omkring i verden. SimCorp har leveret store overskud igennem de seneste mange år, og har en kæmpe omsætning på mere end 3.4 milliarder kroner, med store overskud igennem de seneste mange år, og har især efter sin børsnotering i år 2000 vist gode takter.

Bør man købe SimCorp aktier?

SimCorp aktier er blevet nogle af de mest handlede danske aktier, hvilket ikke er uden grund SimCorp er en utrolig spændende virksomhed, som levere nogle flotte resultater, og igennem de seneste år har været en god aktie at være investor i, grundet en stor stigning i deres SimCorp aktie kurs. SimCorp aktier er kommet på OMX C25 liste over nogle af de mest handlede aktier. Derudover så er SimCorp også en udbytteaktie, som mange investorer sætter pris på.

SimCorp investere en stor del af deres indtjening til forskning og udvikling af deres produkter og services, og ingen ved endnu om deres investeringer giver pote, så det er naturligvis svært at sige om du bør købe SimCorp aktier, men hvis du tror på at deres investeringer bliver godt givet ud til yderligere vækst, så kan SimCorp blive rigtig spændende for dig som investor, men det må tiden jo vise.

Du kan også læse vores artikel omkring indexfonde

KØB SIMCORP AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (SIM) SimCorp aktie?

Du kan købe en SimCorp aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe SimCorp aktier her)

Hvad er kursen på SimCorp aktier nu?

Kursen på SimCorp aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe SimCorp aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om SimCorp aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen