Carnival aktie (2024) CCL Aktie kurs

CCL
Carnival Corporation
NYSE
up arrow$14.96
$0.1739
1.18%
KØB CARNIVAL AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Carnival aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Carnival
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Carnival
aktier

KØB CARNIVAL AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Carnival aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Carnival aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Carnival aktie kurs. Den live Carnival aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Carnival Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Carnival aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Carnival aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Carnival aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Carnival aktier, så skal du finde den rigtige aktie platform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Carnival aktier.


3. Sådan Køber du Carnival aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe aktier online.

carnival aktier

For at finde Carnival aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Carnival aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af Carnival aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

carnival aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Carnival aktie aktier.

Læs også vores artikler om:


Historien om Carnival Corporation

Carnival Corporation blev grundlagt i 1972 som Carnival Cruise Line. Virksomheden voksede stabilt igennem 1970’erne og 1980’erne, hvor de blev børnoteret i 1987. I 1987 fik de også positionen som den mest populære cruiseline. Den kapital som børsnoteringen gav Carnival Corporation brugte de til at købe yderligere virksomheder. Mellem 1989 og 1999 købte de Holland America Line, Windstar Cruises, Westours, Seabourn Cruise Line, Costa Cruises samt Cunard Line.

Virksomheden skiftede først rigtigt navnet til Carnival Corporation i 1993 for at adskille moderselskabet fra alle deres flagskibe forretninger.

Igennem de senere år har de forsat væksten og i 2003 fik de en aftale om at kombinere Carnival Corporation med P&O Princess Cruises PLC, som gjorde dem til den første globale Cruise operatør med hele 12 yderst genkendelige brands og gjorde det nye selskab til et af de største rejseselskaber i verden.

I 2016 skabte de det største cruiseskib med hele 133,500 tons og plads til 3954 passagerer, med alt lige fra et bryggeri til en kæmpe IMAX biograf på havet. I 2021 skabte de et nyt rekordstort skib på hele 180.000 tons.

I fremtiden kommer Carnival Cruise Line til at skabe endnu et 180.000 tons skib og om et par år forventer de forsat at at komme med et mindst lige sige så stort et skib til deres Cruise line.

Carnival Corporation udvikler forsat deres forretning i fremtiden, men har naturligvis været negativt påvirket af coronakrisen hvor størstedelen af deres afgange har været aflyst i korte eller længere perioder.

Bør man købe Carnival aktier?

Carnival aktier er bestemt interessante at se udviklingen af i fremtiden. Virksomhedens Carnival aktie kurs har været ramt utroligt meget af coronakrisen men er begyndt at stige igen, og det bliver spændende at se de kommende år efter coronakrisen hvordan kursen vil udvikle sig på Carnival aktier.

Så om du skal købe Carnival aktier eller ej kræver at du sætter dig grundigt ind i deres virksomhed, og naturligvis finder ud af om du tror at Carnival Corporation kan forsætte deres fremtidige opkøb og udvikling af nuværende brands. Vi kommer til at følge dem på tæt hold.

Læs også vores artikel omkring aktiehandel for begyndere.

KØB CARNIVAL AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (CCL) Carnival aktie?

Du kan købe en Carnival aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe en Carnival aktie her)

Hvad er kursen på Carnival aktier nu?

Kursen på Carnival aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Carnival aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Carnival aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen