Walt Disney Aktier (2022) DIS Aktie kurs

DIS
Walt Disney Company (The)
NYSE
$150.11
$2.16
1.42%
KØB WALT DISNEY AKTIER Din kapital er udsat for risici.

Køb Walt disney aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ” Walt disney aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Walt disney aktier

KØB WALT DISNEY AKTIER Din kapital er udsat for risici.

Walt disney aktier Kurs 2022 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Walt disney aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Walt disney aktie kurs. Den live Walt disney aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Walt disney Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Walt disney aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Walt disney aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Walt disney aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Walt disney aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Vurdering
  Unikke fordele
  • Optimer din strategi med AI analyser
  • Vælg imellem 3000+ CFD’er
  • Gratis webinars, kurser og guides
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  8/10
  KØB AKTIER 73,81% af detailinvestorer taber penge på CFD handel.
 • Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Platform optimeret til aktive investorer
  • Professionelle analyseværktøjer
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg mellem 40.000+ aktier
  • Mulighed for at investere i fremtidige børsnoteringer
  • Handel med aktier, som købte du på en webshop
  Kurtage fra Fra 2 Euro Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
Vis flere +

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Walt disney aktier.


3. Sådan Køber du Walt disney aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Walt disney aktier.

walt disney aktier

For at finde Walt Disney aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Walt Disney aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af Walt Disney aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

walt disney aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Walt Disney aktier.


Historien om Walt Disney

Walt Disney blev stiftet tilbage i 1923, af de to brødre Walt Disney og Roy Disney. Walt Disney Company er en af verdens største mediekoncern i hele verden, men vejen var lang for at komme dertil.

Oprindeligt var navnet på virksomheden Disney Brothers Cartoon Studio. Deres første film var Snehvide og de syv dværge, som var en fuldt animeret film, som de fleste af os stadig kender den dag idag, hvor de sidenhen i filmselskabet skabte en lang række klassikere og så tog det fart.

Hvis vi spoler hurtigt frem til år 1986 så ændrede de navnet til The Walt Disney Company, hvor de beskæftiger sig med alt lige fra film, bøger og teater. De har i Disney koncernen opkøbt en lang række selskaber, som har sikret dem en langt større målgruppe, som derfor ikke længere udelukkende har været børn og børnefamilier.

Disney ejer i dag filmselskaber såsom Marvel, Pixar, Lucasfilm, Star Wars og National Geographic, som har givet dem en stor målgruppe, og forøget deres indtjening markant igennem årene.

Disney har i 2019 lancerede deres streamingtjeneste, hvor de har trukket en lang række af deres produktioner hjem til dem selv, for at lancere deres nyeste film og serier på deres egen streamingtjeneste, for at optimere indtjeningen på alle deres produktioner.

Bør man købe Walt Disney aktier?

Disney aktier har været nogle af de mest omtalte aktier i de senere år, især efter deres lancering af Disney+. De har investeret massivt i deres streamingtjeneste, samt markedsføring for at komme ind på nye markeder, hvilket i de kommende år sandsynligvis vil vises i deres regnskaber positivt.

Disney har i 2019 også opkøbt endnu et enormt filmselskab, nemlig filmselskabet ”21st Century Fox” som står bag film såsom X-Men, Avatar, Ice Age og lignende store filmproduktioner, som bidrager til endnu mere indhold til deres Disney+ streamingtjeneste. Hvis Disney forsætter med at overtage markedsandele med deres Disney+ streamingtjeneste, samt udvide deres markedsandele indenfor filmproduktion, så kan Disney aktier blive en rigtig god aktie for investorerne.

Ofte stillede spørgsmål