Zendesk Aktie (2024) ZEN Aktie kurs

ZEN
up arrow0,0000 DKK
0,0000 DKK
0,00%
KØB ZENDESK AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Zendesk aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Zendesk
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Zendesk
aktier

KØB ZENDESK AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Zendesk aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Zendesk aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Zendesk aktie kurs. Den live Zendesk aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Zendesk Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Zendesk aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Zendesk aktier, for så snart du har fundet den rette aktie app, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Zendesk aktier.

Du kan læse mere om vores guide til køb af aktier hvis du gerne vil have en komplet guide inden du læser denne artikel færdig.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Zendesk aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Zendesk aktier.


3. Sådan Køber du Zendesk aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Zendesk aktier.

zendesk aktier

For at finde Zendesk aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Zendesk aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af Zendesk aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

zendesk aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Zendesk aktier.


Historien om Zendesk

Zendesk blev stiftet i 2007 i købehavn af de tre danske venner, Morten Primdahl, Mikkel Svane og Alexander Aghassipour. De lagde ud med at udvikle softwaren til Zendesk på Mikkel Svanes loft, hvor de alle tre havde konsulentarbejde ved siden af Zendesk, for at kunne få brød på bordet.

I 2009 fik Zendesk venturekapital investering, hvis de flyttede virksomheden til USA, hvor størstedelen af deres kunder var lokaliseret i. Det valgte grundlæggerne at gøre, og de flyttede virksomheden til Boston samme år. Her fik de en samlet investering på 86 millioner dollars.

Zendesk kom i problemer i 2010, hvor de satte priserne op, hvilket gjorde at en lang række af deres kunder truede med at forlade virksomheden, hvilket gjorde at Zendesk undskyldte overfor dem, og garanterede at de aldrig ville sætte prisen op for de eksisterende kunder.

Zendesk blev børsnoteret i 2014, hvor de rejste 100 millioner dollars, og samme år lavede de deres første opkøb, som blev af virksomheden Zopim for 29,8 Milliarder dollars. De opkøbte senere også Base for 50 Millioner Dollars, som havde stiftet Salesforce som var et salgsautomatiseringsværktøj.

Zendesk har forsat deres opkøb, hvor en af deres seneste opkøb har været SurveyMoney som de købte for 4,13 Milliarder dollars.

Bør man købe Zendesk aktier?

Om du bør købe Zendesk aktier afhænger fuldstændig af hvad din aktiestrategi er, så det kan vi ikke give dig et klart svar på. Zendesk er en utroligt spændende virksomhed, som har været i massiv vækst lige siden deres opstart. De har opkøbt en lang række virksomheder igennem tiden, med nogle kæmpe milliardopkøb, som naturligvis bliver spændende at se i de kommende år, om deres investeringer giver pote.

Hvis du overvejer at købe Zendesk aktier, så skal du sørge for at lave din egen grundige research, da virksomheden forsat er i en vækstfase, og derfor også er en aktie med potentiel højere risiko. Vi kommer til at følge Zendesk tæt i de kommende år.

Du kan læse mere omkring amerikanske aktier eller danske aktier hvis du vil se flere spændende aktier.

KØB ZENDESK AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (ZEN) Zendesk aktie?

Du kan købe en Zendesk aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Zendesk aktier her)

Hvad er kursen på Zendesk aktier nu?

Kursen på Zendesk skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Zendesk aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Zendesk aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen